Cautare

703 de rezultate pentru "gorj" (4.08 secunde)
Fostul presedinte al PSD Gorj, Nicolae Mischie, autosuspendat din partid la sfarsitul lui aprilie 2004, a anuntat ieri ca intentioneaza sa revina in polica. ... Prorocirea lui Mischie Mischie, care s-a autosuspendat din PSD din cauza dosarelor PNA, continua sa fie cercetat in cateva dosare si de Parchetul Tribunalului Gorj.
Reprezentantii Organizatiei Judetene Gorj asteapta sa primeasca scrisori din partea copiilor din judet, iar cele mai frumoase vor fi premiate in cadrul unei gale:
Ministrul dezvoltarii regionale, Eduard Hellvig, va efectua maine o vizita in judetul Gorj. Delegatia ministrului va vizita localitatile Pologravi, Targu Carbunesti si Balteni, unde vor fi urmarite investitiile aflate in derulare cu fonduri de la minister, precum si posibilitatea de a implementa alte proiecte.
Ex-membru al PRM, APR, PNL-Cimpeanu, PCR si prefect in perioada guvernarii Vacaroiu (PDSR-PSD), fostul Erou al Muncii Socialiste, Dan Ilie Morega, a fost ales, simbata, la Tirgu Jiu, presedintele PNL Gorj.
Filiala Gorj a Partidului Conservator si-a intocmit liste electorale pentru eventuale alegeri anticipate, deputatul Pantelimon Manta figurand pe locul al doilea, a declarat ieri Constantin Facea, vicepresedintele organizatiei.
Reprezentantii Ministerului Economiei, chemati la Târgu Jiu Ieri, conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia si liderii Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia s-au întâlnit cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Gorj, Ion Calinoiu, pentru a discuta pe marginea situatiei în care se afla Societatea Lignitului.
Dupa cum a precizat presedintele PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, noul director Eugen Tunaru va fi instalat oficial in functie luni. "Este membru in Biroul Permanent al PD-L Gorj din 2006 si a fost propus pentru ca este un specialist in domeniul energiei.
Potrivit datelor furnizate de AVAS, dupa privatizare, SC Rostramo din Gorj a primit ajutoare de stat de 26,4 milioane de lei, MAT Craiova s-a ales cu stergerea unor datorii de 16 milioane de lei, Romvag Caracal a primit ajutoare de 4,9 milioane de lei, Popeci Utilaj Greu a beneficiat de ajutoare de 3,9 milioane de lei, Metal Lemn Craiova - 2,1 milioane de lei, Drobeta Comb din Mehedinti - 1,1 milioane de lei si Severmind - 0,56 milioane de lei.
Ministrul dezvoltarii regionale Eduard Hellvig va efectua sambata o vizita in judetul Gorj. Delegatia ministrului va vizita localitatile Pologravi, Targu Carbunesti si Balteni, unde vor fi urmarite investitiile aflate in derulare cu fonduri de la minister, precum si posibilitatea de a implementa alte proiecte.
In deschiderea Congresului International de Dacologie, vineri, 29 iunie, de la ora 10:00 va avea loc o conferinta de presa care va fi gazduita de Sala Maura a Prefecturii Gorj.
(V.T.) Jumatate din proprietarii de terenuri vor primi subventii Doar jumatate din proprietarii de terenuri din judetul Gorj, indreptatiti sa primeasca un ajutor financiar de la stat, vor beneficia in anul 2007 de subventii.
Irina Ciuncanu participa la targul din curtea MTR cu obiecte superbe traditionale, din Gorj, costum de dama, costum de barbat, brauri la 150 ron de lana, vestute de lana la 200 ron de lana, camasi de barbat la 200 ron, camasi de copii la 200 ron, toca din lana diverse modele - la 50 Ron, vestute si diverse costumase de botez, pardesie de lana stilizate.
- procurorii mai afirma ca, in urma vizitei Dlui Tony Blair din 26 Martie am "obtinut foloase nepatrimoniale constand in imagine"/ reamintesc ca in Martie 2012 nu era campanie electorala, ca eu am candidat in Decembrie intr-un colegiu din Judetul Gorj pe care il castigasem oricum in anul 2008 si unde PSD a avut mereu un sprijin electoral consistent si ca USL se afla in toate sondajele de opinie la o distanta uriasa fata de ceilalti competitori politici;
28 de familii din satul gorjean Seciuri au primit ajutoare financiare din partea Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Gorj. Potrivit lui Liviu Cotosman, viceprimarul comunei Rosia de Amaradia, angajatii DMSSF Gorj au facut mai multe anchete sociale si au acordat bani doar familiilor care au casele distruse.
Cei mai multi vor veni din Gorj impreuna cu liderul lor, Marin Condescu, si chiar daca autoritatile de la Petrosani nu agreeaza ideea, au aprobat totusi demonstratia.
Primaria este dispusa sa cheltuiasca un sfert de milion de lei noi pentru a usura traficul in zona principalei unitati medicale din judetul Gorj. ... Deoarece unitatea medicala apartine Consiliului Judetean Gorj, unul dintre consilierii locali a criticat faptul ca Primaria Targu Jiu aloca fonduri pentru spital.
Presedintele PD, Emil Boc, a refuzat ieri sa spuna daca il va exclude din partid, asa cum se angajase in urma cu cateva luni, pe Ionel Mantog, liderul PD Gorj, cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
Deputatul de Gorj, Victor Ponta, il va reprezenta pe liderul PIN, Cozmin Gusa, in procesul pe care acesta il intenteaza azi lui Vadim Tudor, in urma atacurilor lansate de presedintele PRM in publicatia pe care o conduce.
Localitatea Topesti, Gorj, a primit distinctia de "sat european" in urma unui concurs lansat la nivel national de Delegatia Uniunii Europene in Romania si postul national de televiziune.
Stefan Marian Popescu Bejat, prefectul judetului Gorj, are de ieri o masina noua de serviciu. ... Soferul prefectului a facut cursuri speciale la Bucuresti pentru a putea conduce masina, pentru ca pana in prezent Prefectura Gorj a avut ca masina oficiala un automobil Daewoo.
google-analytics.com