Cautare

612 de rezultate pentru "google" (2.73 secunde)
GOOGLE DOODLE in onoarea creatorului artei ORIGAMI Google a creat un logo special pentru a sarbatori 101 ani de la nasterea japonezului Akira Yoshizawa, considerat parintele artei origami. ... Motorul de cautare Google sarbatoreste, miercuri, 101 de ani de la nasterea sa, printr-un Google Doodle special.
Ochelari inteligenti de la Google, ce folosesc sistemul de operare Android Google, care a anuntat ca pregateste niste ochelari cu totul speciali inca de acum cativa ani, a oferit, in premiera, detalii despre proiect, si chiar un prototip, pentru ca eventualii clienti sa-si faca o idee despre accesoriul inovator.
Grupul Google, amendat cu 25.000 de dolari in legatura cu programul StreetView Grupul Google va fi nevoit sa achite o amenda in valoare de 25.000 de dolari pentru obstructionarea unei anchete a autoritatilor americane asupra interceptarii de date legate de programul de cartografiere ilustrata StreetView, relateaza AFP.
Google Street View a fost lansat in Romania in decembrie 2010, celebrele masini pentru captura fotopanoramica parcurgand pana la acea data 6000 de kilometri de drumuri si acoperind 8 orase importante din Romania, Valea Prahovei si litoralul Marii Negre.
LONDRA 2012 BASCHET GOOGLE DOODLE. Cum se joaca JOCUL INTERACTIV din LOGO-ul GOOGLE - VIDEO GOOGLE a pregatit un GOOGLE DOODLE pentru a celebra proba de BASCHET de la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012.
GOOGLE a creat un DOODLE special de Craciun Marti, 25 Decembrie 2012, Google si-a schimbat logoul cu unul in care sunt prezentate mai multe personaje si jucarii colorate, care ilustreaza starea de bucurie specifica sarbatorilor de iarna, pentru a le ura utilizatorilor sai "Sarbatori fericite!".
Google lucreaza la un sistem de traducere in timp real Google lucreaza in prezent la un sistem de traducere in timp real pentru telefoanele mobile.
GOOGLE il sarbatoreste pe psihiatrul si psihanalistul Hermann Rorschach GOOGLE si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Hermann Rorschach, la implinirea a 129 de ani de la nasterea psihiatrului si psihanalistului elvetian, celebru pentru inventarea testului Rorschach.
GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
Google ureaza AN NOU 2015 FERICIT! Google si-a schimbat, joi, logoul de pe prima pagina a motorului de cautare online pentru a face tuturor utilizatorilor sai o urare de Anul Nou.
CE STIE GOOGLE DESPRE TINE? Daca te-ai intrebat vreodata ce stie Google despre tine, poti afla asta intr-un documentar produs de Alltime Consporacies si publicat pe huffingtonpost.com.
autarea pe Google se schimba. ... Google va integra Twitter in cautare. Cele doua parti ar fi ajuns la un acord, care presupune includerea postarilor de pe Twitter in lista de rezultate care i se afiseaza unei persoane care cauta pe Google, scrie Bloomberg.
transilvaniareporter.ro / Coloana Infinitului - simbolul ales de Google pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. decembrie 1, 2015, 12:12 la 12:18 am Google marcheaza Ziua Nationala a Romaniei printr-un Doodle special.
Cele mai cautate telefoane pe Google in 2015 / it.bzi.ro Este al 15-lea an in care Google publica cele mai dese cautari. Ca in fiecare final de an, Google prezinta lista celor mai populare cautari realizate pe Google de-a lungul anului de catre romani.
8 Martie, Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita printr-un logo special de catre motorul de cautare Google. ... Totodata, Google transmite, marti, mesajul: La multi ani de Ziua Internationala a Femeilor!, care poate fi distribuit pe retelele de socializare Google+, Facebook si Twitter.
Google Doodle dedicat anuntului NASA despre 7 exoplanete asemanatoare Pamantului Motorul de cautare Gooogle si-a schimbat, joi, logo-ul obisnuit, pe care l-a inlocuit cu un doodle - o animatie consacrata anuntului revolutionar facut miercuri de NASA referitor la descoperirea intr-un alt sistem solar a sapte planete asemanatoare Pamantului.
Google pune capat furtului de poze. ... Gabriela Antoniu) Google a eliminat una dintre celei mai importante caracteristici in cautarea imaginilor. ... Acesta pare sa fie si motivul pentru care Google a facut schimbarea.
Google va lansa Music Beta, un serviciu de muzica online Google va lansa un serviciu de muzica online, Music Beta, si a implementat deja softul in cel mai recent sistem Android, anunta Mediafax. Google Music va functiona intr-un mod similar cu Google Documents.
Logo Google pentru 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey Google sarbatoreste, miercuri, 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey. ... Cei 90 de ani de la nasterea lui Art Clokey sunt celebrati printr-un logo Google special.
Google si-a schimbat logo-ul intr-un joc interactiv Google celebreaza pe 7 august, printr-un logo interactiv, cursa de 110 metri garduri masculin din cadrul probei de atletism de la Jocurile Olimpice 2012 ce se desfasoara la Londra.
google-analytics.com