Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.28 secunde)
Google sarbatoreste Halloween. Ce logo a pregatit motorul de cautare Google celebreaza, miercuri, sarbatoarea de Halloween, printr-un logo interactiv in care apar mai multe simboluri asociate acestui eveniment, respectiv o fantoma, un schelet uman, o pisica neagra, un corb si mai multi dovleci.
Autorul romanului "Dracula", omagiat de Google Abraham Stoker este celebrat de google cu un logo special, un desen grafic, care prezinta scene si personaje din roman. Google sarbatoreste astazi, 8 noiembrie, 165 de ani de la nasterea lui Abraham Stoker.
de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE special, la 197 de ani de la nastere ADA LOVELACE este omagiata de GOOGLE prin intermediul unui LOGO GOOGLE DOODLE special, la 197 ani de la nasterea sa.
Ce au cautat cel mai mult romanii pe Google in 2012 Creatorii seriei RObotzi, emisiunile gen Romanii au talent sau Vocea Romaniei, meciul Steaua -Dinamo sau filmul Ice Age 4 au reprezentat cele mai populare cautari pe Internet din Romania, in acest an, potrivit Google.
Cand cauti ceva pe Google, solicitarea ajunge intr-o fortareata top secret V-ati gandit vreodata ce se afla in spatele unei banale cautari pe Google? ... Multa vreme, Google a refuzat pur si simplu sa recunoasca existenta unor asemenea locuri.
it.bzi.ro - Studiu Google: ... Un studiu realizat recent de Google confirma omniprezenta acestui accesoriu in vietile noastre si dezvaluie informatii interesante despre profilul utilizatorilor si obiceiurile legate de utilizarea acestui device care face furori in toata lumea.
LEONHARD EULER, matematicianul care a "inventat" functia matematica, omagiat de Google printr-un Doodle. ... LEONHARD EULER, considerat unul dintre cei mai importanti matematicieni si fizicieni ai secolului al XVIII-lea, este omagiat de Google printr-un Doodle, la 306 ani de la nasterea sa.
Bacteriologul Julius Richard Petri, sarbatorit de Google printr-un logo special Google a sarbatorit, vineri, 161 de ani de la nasterea bacteriologului Julius Richard Petri, inventatorul cutiilor Petri, vase din sticla sau din plastic folosite in laboratoare pentru culturile de celule.
Google si-a schimbat astazi logo-ul pentru a sarbatori solstitiul de vara 2013 SOLSTITIUL DE VARA 2013, 21 iunie, este sarbatorita de Google printr-un Doodle interactiv. In logo-ul Google pentru SOLSTITIUL DE VARA 2013, apar 5 copii care se balacesc in apa.
Google a introdus in sistemul lor de operare Android linii de cod prin care putem fi urmariti mai usor de catre...Agentia de Securitate Americana, scrie arenait.net.
151 de la nastere, sarbatoriti de GOOGLE. ... GOOGLE celebreaza 151 de ani de la nasterea marelui compozitor francez cu un logo special. ... 151 de la nastere, sarbatoriti de GOOGLE. ... Google celebreaza, joi, 151 de ani de la nasterea lui Claude Debussy, printr-un Doodle special.
Google sarbatoreste, vineri, 100 de ani de la nasterea fotbalistului si comentatorului sportiv Leonidas da Silva, omul care a inventat golul din foarfeca Google sarbatoreste, vineri, 100 de ani de la nasterea fotbalistului si comentatorului sportiv Leonidas da Silva, supranumit si "Diamantul negru" si "Omul de cauciuc" datorita elasticitatii sale.
GOOGLE le ureaza romanilor "Sarbatori fericite" GOOGLE Romania si-a schimbat, marti, logoul, pentru a le ura romanilor "Sarbatori fericite". Logoul GOOGLE de marti afiseaza un peisaj de iarna, in care o sanie cu doi copii este trasa de un cal.
Arhitectul francez, Eugene Viollet-le-Duc, sarbatorit de Google Arhitectul francez, Eugene Viollet-le-Duc, este sarbatoritul Google de astazi, 27 ianurie. Cei de la Google au facut un doodle de omagiere a lui Eugene Viollet-le-Duc, la 200 de ani de la nastere sa.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.csabai.verificarca&hl=ro Odata instalata, aceasta va va comunica data expirarii si asiguratorul pentru polita obligatorie RCA. ... O alta aplicatie, tot pentru verificarea valabilitatii RCA o puteti descarca din Google Play, de aici:
Motorul de cautare online Google sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii, incepand de vineri, 7 Martie 2014, printr-un logo interactiv, care include o inregistrare in care femei de diferite rase si nationalitati transmit "La multi ani!" persoanelor de sex feminin din intreaga lume.
GOOGLE o sarbatoreste pe matematiciana si filosoafa Maria Gaetana Agnesi, la 296 ani de la nastere Motorul de cautare Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a o sarbatori pe matematiciana, filosoafa si lingvista italiana Maria Gaetana Agnesi, la implinirea a 296 de ani de la nasterea acesteia.
MEDIAFAX.ro / Google il sarbatoreste pe Bartolomeo Cristofori, inventatorul pianului, printr-un logo special Noul logo publicat luni pe google.ro este unul interactiv si il prezinta pe Bartolomeo Cristofori cantand la un pian.
ziuanews.ro/ Google il sarbatoreste pe creatorul monstrului Godzilla cu un doodle interactiv Google il sarbatoreste, astazi, pe Eiji Tsuburaya, un pionier al efectelor speciale si creatorul personajului Godzilla, printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 114 ani de la nasterea cineastului japonez, scrie romanialibera.ro.
Una dintre cele mai iubite sarbatori ale americanilor, Halloween, este celebrata de Google printr-un Doodle animat, prin care le propune internautilor sa participe la Campionatul Mondial al Bomboanelor de Halloween 2015.
google-analytics.com