Cautare

612 de rezultate pentru "google" (2.50 secunde)
Google isi doreste un smartphone propriu (by Gabriel) Desi poate este greu de crezut, dar au aparut foarte multe informatii pe aceasta tema. Google, marele gigant, isi doreste un telefon propriu, si nu ne referim la Nexus.
Google marcheaza ziua de 8 MARTIE cu un doodle special Ziua Internationala a Femeii ZIUA INTERNATIONALA A FEMEII se sarbatoreste anual pe 8 Martie, iar Google o marcheaza si in 2017 cu un doodle special.
Cum sarbatoreste Google Halloween 2018? Google Doodle contine un joc interactiv cu fantome Google Doodle a pregatit pentru Halloween un joc interactiv cu fantome. ... Google Doodle s-a pregatit si anul acesta pentru Halloween 2018 cum se cuvine.
Vreau oricum sa testez, din cand in cand, sa iau pulsul modificarilor facute de Google. ... Traficul din Google este volatil si oricum nu te poti bate cu site-urile mari.
GOOGLE marcheaza implinirea a 215 ani de la nasterea lui Mary Anning, printr-un logo nou Motorul de cautare online Google si-a modificat logoul, miercuri, pentru a marca implinirea a 215 ani de la nasterea britanicei Mary Anning, o renumita colectionara si comercianta de fosile, care a contribuit semnificativ la aparitia paleontologiei moderne.
8 previziuni ale vizionarului Ray Kurzweil de la Google Ray Kurzweil este un inventator, futurolog si specialist in inteligenta artificiala renumit atat pentru inventiile sale, cat si pentru numeroasele previziuni pe care le-a facut in ultimele decenii si care s-au adeverit.
Motorul de cautare Google ureaza Romaniei o Zi Nationala fericita, prezentand totodata un doodle aniversar, care descrie mostenirea bogata a tarii, pe fundalul unui covor traditional romanesc. Elementele simbolice pe care Google le propune in logo-ul aniversar sunt:
Echinoctiul de primavara este, in 2019, pe 20 martie, la ora 23.58, ora Romaniei si este sarbatorit de Google printr-un doodle special. ... Ca in fiecare an, Google marcheaza echinoctiul de primavara 2019 printr-un doodle dedicat prin care sarbatoreste primavara astronomica.
Google a depasit Yahoo in publicitatea pe bannere Pentru prima oara in istoria internetului, Yahoo nu mai este lider pe bannere publicitare online, arata un studiu IDC. Pe primul trimestru al anului, Google a ajuns primul pe piata multumita retelei Google Display Network.
Daca Google zice sa ninga, ninge! La cererea gigantului din IT, in California a cazut zapada Sediul Google din Mountain View, California, are parte de obicei de zile cu mult soare. Dar cand Google vrea ca angajatii sai sa se bucure de ninsoare, se rezolva imediat.
Google a postat deja pe motorul de cautare logo-ul cu urari de An Nou fericit Motorul de cautare Google nu se dezminte nici in acest sfarsit de an, afisand un logo cu urarea An Nou Fericit. ... Un An Nou Fericit, Google! La randul nostrum uram La Multi ani, Google!
HOWARD CARTER, cel mai cunoscut egiptolog, omagiat de GOOGLE printr-un logo special GOOGLE si-a schimbat logoul, pe 9 MAI, pentru a-l omagia pe HOWARD CARTER, un arheologde origine britanica, faimos pentru faptul ca a descoperit MORMANTUL LUI TUTANKAMON, dar si pentru alte descoperiri legate de PIRAMIDELE din Egipt.
Google a lansat Chrome 24 Google a lansat versiunea BETA a browserului Chrome 24.0.1312.5. Inginerii de la Google afirma acesta este cu 26% la suta mai rapid decat versiunea Chrome 15, lansata anul trecut. ... https://www.google.com/landing/chrome/beta/
Google si-a modificat logo-ul pentru a doua zi consecutiv. ... La fel ca si in anii precedenti, Google celebreaza in stilul propriu sezonul sarbatorilor de iarna si incearca sa ii faca pe oameni sa simta spiritul Craciunului, potrivit Mediafax. SARBATORI FERICITE DE LA GOOGLE SI PE 25 decembrie.
Azi 31 Decembrie 2015, Google Romania si-a schimbat Doodle in cinstea Anului Nou 2016. Pe frontispiciu, Google prezinta o animatie cu cuvintele La multi ani de la Google. ... Totodata Google face o retrospecdtiva a celor mai fierbinti momente ale anului care se incheie peste cateva ore.
Specialistii in informatica au atras atentia in legatura cu un nou tip de virusi, care se raspandesc printr-o simpla accesare a motorului de cautare Google.
Google marcheaza fiecare eveniment printr-un doodle. ... Google Doodle este un sistemul introdus de catre gigantul din Mountain View in urma cu cativa ani. Initial, a fost vorba de un desen ce incerca sa reprezinte grafic evenimentul cu pricina, realizand simultan o legatura cu sigla Google.
Dupa succesul fulminant inregistrat cu modelul CPC, Google ataca cu noi facilitati piata CPM. Imprumutand tehnica licitatiei cu care a spulberat practic concurenta pe piata text ad-urilor, Google face un pas important catre marile branduri care consuma publicitate online.
Google a lansat noua versiune a aplicatiei de harti Earth. ... Pe langa featured contentul pe care Google il promisese de mult (cele mai poluate locatii de pe glob, webcam-uri si video integrat), Earth 4 are acum si un feature de comunitate.
Google este o companie cu totul speciala, cu oameni cu initiativa, cu idei deosebite, iar studiul urmator realizat intern de companie vine sa confirme acest lucru.
google-analytics.com