Cautare

612 de rezultate pentru "google" (2.96 secunde)
Google scoate la vanzare prototipul ochelarilor de "realitate augmentata" Google va scoate la vanzare mai multe perechi prototip de ochelari conectati la internet, pentru a fi incercate de programatori dar si de entuziastii IT si gadgets, scrie Associated Press.
GOOGLE DOODLE pregatit pentru turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 Turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE 2012 LONDRA, care a inceput pe 25 iulie si se va incheia pe 11 august, este celebrat de GOOGLE printr-un GOOGLE DOODLE - un LOGO INTERACTIV.
GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
Google ia masuri pentru asanarea lumii Android : ... Google modifica politica pentru dezvoltatori Cateva procese la inceputul anului si Google a decis sa schimbe politica in ceea ce priveste dezvoltatorii.
HALLOWEEN 2014 - GOOGLE LOGO: GOOGLE a celebrat sarbatoarea de pe 31 NOIEMBRIE prin 6 DOODLE-URI ANIMATE HALLOWEEN 2014. Google a celebrat vineri sarbatoarea de Halloween, prin 6 "doodle-uri" animate, care au inlocuit logo-ul obisnuit al motorului de cautare.
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
B365.ro /GOOGLE DOODLE. Google o omagiaza, luni, pe actrita americana Hedy Lamarr Google aduce un omagiu actritei americane Hedy Lamarr, la 101 ani de la nasterea sa, printr-un Google Doodle special. Motorul de cautare Google o sarbatoreste, luni, 9 noiembrie, pe actrita americana Hedy Lamarr.
Motorul de cautare online Google marcheaza Craciunul printr-un logo special, insotit de textul Tis The Season!, inspirat de albumul artistilor Vince Gill si Olivia Newton-John, lansat in 2000.
ZIUA PAMÂNTULUI, celebrata de Google printr-un Doodle special Google marcheaza Ziua Pamantului prin intermediul unor logouri speciale care afiseaza animale din diverse colturi ale lumii: ... Google isi modifica ocazional logoul pentru a marca diferite evenimente speciale sau pentru a omagia personalitati ale culturii universale.
Google isi modifica ocazional logoul pentru a marca diferite evenimente speciale sau pentru a omagia personalitati ale culturii universale. Astazi Google Romania si-a schimbat Doodle in cinstea Ajunului Anului Nou 2017. Pe frontispiciu, Google prezinta o animatie cu niste baloane - fiinte vii, care privesc nerabdatoare spre un ceas:
GOOGLE DOODLE 4 decembrie. ... ce poti face cu un iepure Google a avut o surpriza luni, 4 decembrie 2017, pentru internauti. ... Google sarbatoreste 50 de ani de cand limbajul de programare pentru copii a fost introdus in premiera, la nivel mondial, cu o creatie interesanta.
Competitia dintre Google si Yahoo! ... si Google au avut ceva de spus, iata ca batalia isi muta campul in zona de instant messaging. Noul produs, Google Talk, este o amenintare directa la adresa Yahoo!Messenger.
Google planifica sa imbunatateasca accesul la Gmail prin telefonul mobil cu ajutorul unei aplicatii care sporeste performanta si interfata pe dispozitivele mobile.
La fel cum s-a intamplat si cu iPhone de la Apple asa se intampla si cu Gphone de la Google. ... Asadar, Google recunoaste ca are in dezvoltare in telefon mobil la luni bune dupa ce primele zvonuri au circulat pe Internet, situatie similara cu iPhone-ul de la Apple.
Se pare ca Google are in planuri producerea unui telefon mobil. ... Nu se stie daca va fi denumit GPhone, asa cum este botezat de cateva luni, insa se zvoneste ca ar exista deja sub forma de prototip in birourile Google.
Compania Google a lansat ieri noua versiune a browserului Chrome, folosit deja de 16% dintre internautii din intreaga lume. ... Lansat in versiune beta inca de acum trei saptamani, noul Google Chrome a fost lansat oficial ieri.
Google isi modifica des sigla de pe pagina principala a motorului de cautare pentru a marca diverse evenimente cu imagini interesante (doodles). ... In clip apar angajati Google, sigla companiei si chiar un ziar cu numele Google.
O fosta stripteuza din Rusia hartuieste sefii Google, Zynga si Apple. Vera Svechina, pretinsa hartuitoare impotriva careia Mark Pincus, CEO-ul companiei Zynga, a obtinut un ordin de retinere la inceputul acestui an, a tintit si cofondatorii Google, Sergey Brin si Larry Page.
Google TV cu 200.000 de aplicatii Cel mai mediatizat proiect care sa integreze internetul cu programele de televiziune este fara indoiala Google TV.
Google implineste 13 ani. VEZI cum arata in prima zi Toata lumea stie despre Google, motorul de cautare ce a oferit o perspectiva uimitoare asupra Internetului si accesului la informatie. Google, cel mai accesat motor de cautare, implineste astazi 13 ani.
google-analytics.com