Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.25 secunde)
SARBATORI FERICITE - aceasta este urarea pe care Google o face tuturor internautilor, prin intermediul unui Google Doodle special pentru 24 decembrie, ajunul Craciunului.
Google a dezvaluit oficial noul design pentru Google Image Search. ... "In urma feedback-ului primit de la clienti si webmasteri am reproiectat Google Images in asa fel incat experienta sa fie net superioara celei de pana acum", a declarat managerul de produs al Google, Hongyi Li, citat de Mashable.
In urma cu doua saptamani va anuntam de un proiect intern al Google care viza fabricarea unui telefon mobil, informatii facute publice de Isabel Aguilera, membra a grupului de conducere a companiei din zona Spaniei si Portugaliei.
Pentru 3.1 miliarde de dolari, platiti cash, Google a achizitionat cunoscuta companie de publicitate on-line DoubleClick.
Daca cineva crede ca poate invinge Google, cel putin pe piata motoarelor de cautare, se inseala amarnic. Chiar si acum, cand Internetul e in plina expansiune si concurenta este tot mai mare, indiferent de domeniu, cota de piata a motorului de cautare al google este in continua crestere.
Compania americana de internet Google a lansat, joi, un serviciu de traducere automata de documente in 42 de limbi, disponibil in cadrul Google Docs. Traducerea, inclusiv in limbi precum albaneza sau vietnameza ori islandeza, se face "in cateva secunde", a anuntat Google, pe propriul blog.
Google lanseaza o pagina in ajutorul celor afectati de protestele din Egipt . Google a lansat o pagina speciala pentru persoanele afectate de protestele din Egipt, sub numele Google Crisis Response.
Google prezice castigatorii premiilor Oscar. Cu zece zile inainte de marele eveniment, Google a creat un concept prin care poate afla marii castigatori ai Oscarurilor.
"Shree a descoperit o modalitate de a imbunatati tratamentul cancerului ovarian la pacientele care au dezvoltat o rezistenta la chimioterapie", se precizeaza pe un blog al grupului Google, citat de MEDIAFAX.
Google+ a atins 20 milioane de utilizatori Google+ nu ne-a lasat mult sa asteptam și a anuntat 20 de milioane de utilizatori, inainte de aniversarea primei luni de existenta. ... Actiunile Google au crescut cu 30% de la lansarea serviciului Google+. ... Google+ are cate putin din fiecare.
Cum te poti angaja la Google. ... Sunt doar cateva exemple de intrebari ciudate la care sunt pusi sa raspunda cei care vor sa se angajeze la Google. Anual, Google primeste un milion de CV-uri, dar angajeaza intre 4.000 si 6.000 de persoane, potrivit portalului jobvine.
Vicepresedinte Google: ... "Ma refer la decalajalele privind utilizarea internetului in mediul rural, la procentul mic al IMM-urilor care utilizeaza serviciile internet si la cota redusa a comertului electronic in economie", a declarat intr-un interviu pentru ZF Mohammad Gawdat, vicepresedinte al Google pentru pietele emergente.
Google il omagiaza pe Charles Dickens, la 200 de ani de la nasterea scriitorului britanic Google si-a modificat, marti, logoul pentru a-l omagia pe Charles Dickens, la implinirea a 200 de ani de la nasterea celebrului scriitor britanic, informeaza MEDIAFAX.
Utilizatorii Apple au fost spionati de Google pentru publicitate Pe site-ul official al cotidianului financiar Wall Street Journal (WSJ), a aparut informatia ca gigantul Google a spionat utilizatorii care navigau prin intermediul Safari, browserul web al Apple.
SERGIU CELIBIDACHE - LOGO GOOGLE la 100 de ani de la nasterea marelui dirijor roman, cetatean de onoare in Munchen SERGIU CELIBIDACHE este omagiat de Google, joi, 28 iunie, in ziua in care se implinesc 100 de ani de la nasterea cunoscutului si multi-premiatului dirijor si compozitor roman.
Google, logo special cu ocazia a 161 de ani de la publicarea Moby Dick Google si-a modificat, joi, logo-ul, afisand un doodle special, dedicat sarbatoririi a 161 de ani de la publicarea romanului Moby Dick, scris de Herman Melville.
ZIUA PAMANTULUI 2013, sarbatorita de Google printr-un Doodle. ... Descopera minunile naturii din logo-ul Google. ZIUA PAMANTULUI 2013, 22 aprilie 2013, a fost sarbatorita pe 22 aprilie 2013 de Google printr-un Doodle interactiv.
MARIA TANASE, aniversata de Google la 100 de ani de la nastere. Google Doodle pentru MARIA TANASE MARIA TANASE, celebra cantareata de muzica populara, este omagiata de Google la 100 de ani de la nastere. Noul logo al Google o prezinta pe MARIA TANASE in timp ce canta.
GOOGLE a anuntat o imbunatatire a algoritmului de cautare La 15 ani de la infiintare, motorul de cautare GOOGLE a anuntat o imbunatatire a algoritmului sau de cautare. ... Noul algoritm, botezat Hummingbird, a fost implementat cu aproximativ o luna in urma si influenteaza aproximativ 90% dintre cautarile pe GOOGLE.
Google scoate Maps Gallery, un atlas digital Google a lansat un nou serviciu online (desigur, gratuit), ce permite cautarea si descoperirea de noi harti, care au fost create de alti dezvoltatori si nu doar de catre cei de la Google.
google-analytics.com