Cautare

612 de rezultate pentru "google" (3.52 secunde)
Motorul de cautare Google marcheaza startul EURO 2016, care va avea loc in aceasta seara, cu partida Romania - Franta, printr-un logo special. Astazi, imediat dupa ora 00.00, toti utilizatorii GOOGLE Romania au avut o supriza cand au deschis motorul de cautare.
Google Doodle din dragoste de pangolini (Autoare: Liliana Jighira) Google a gasit o modalitate interesanta de a deschide seria de Doodle destinate Valentine's Day (14 februarie), cu un Google Doodle dedicat unui animalut simpatic, care este o specie pe cale de disparitie.
Google si Facebook, victimele unei fraude pe internet Cei doi giganti ai tehnologiei, Google si Facebook, au confirmat ca au cazut victima unei presupuse fraude care le-ar fi produs prejudicii de peste 100 de milioane de dolari, relateaza BBC.
Mariustuca.ro / Google vrea sa contabilizeze caloriile din fotografiile Instagram (Autoare: Magda Marincovici) Cercetatorii de la Google lucreaza la un nou proiect de inteligenta artificiala.
Yahoo este incepand de azi competitor pentru Google in ceea ce priveste publicitatea contextuala.
"Let it snow" si incepe ninsoarea pe Google In spiritul iernii, Google a pregatit o noua surpriza internautilor. ... Daca aveti putina rabdare, veti observa fulgi de nea cazand pe pagina Google si "inghetarea ecranului".
Motorul de cautare Google ne ureaza un Craciun fericit prin intermediul unui logo creat special pentru aceasta ocazie. ... Noul logo Google este alcatuit dintr-un fulg de nea, portretul lui Mos Craciun, un clopotel, un om de zapada, o lumanare si un cadou.
Google a aflat despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea "E ceva ciudat la Google. ... Ma intreb in noua situatie daca nu cumva stie si Google, dupa cum zice si poporul, ca intre Elena Udrea si Traian Basescu ar fi mai mult decat o prietenie.
Dupa patru zile in care ne-a obisnuit cu cate un Doodle interactiv, sambata, Google a revenit la unul static :
Google pregateste o schimbare a logo-ului Prima din ultimii trei ani de zile Compania Google a inceput sa lucreze la un nou design pentru pagina sa de start. ... Decizia celor de la Google vine la o luna distanța dupa ce Yahoo si Bing si-au updatat logo-urile.
GOOGLE Romania si-a schimbat din nou logoul, joi, pentru a le ura inca o data romanilor SARBATORI FERICITE!. ... Noul logo GOOGLE seamana cu o felicitare de Craciun, afisand un peisaj de iarna, cu o casa pe timp de noapte. ... In partea de jos a acesteia este scris cuvantul "Google".
Funda de doliu pe pagina Google Romania in memoria victimelor din club Colectiv Tragedia de vineri seara din clubul Colectiv este comemorata si de Google Romania, printr-o funda de doliu, afisata pe prima pagina a motorului de cautare.
Google marcheaza cu un doodle special alegerile europarlamentare. Literele care formeaza cuvantul Google sunt in culorile albastru, rosu si verde. ... Pe toata durata zilei de 25 mai, Google actualizeaza informatiile specifice celui mai important scrutin din Europa.
Ca motor de cautare am folosit cel mai uzitat instrument virtual in domeniu, si anume Google. Pentru fiecare ales am luat ca referinta primele cinci grupuri de pagini afisate de Google dupa ce am dat cautare dupa numele parlamentarului.
Aceasta miscare strategica in lumea gigantilor IT ar reprezenta - in cazul in care ea va avea loc - o reactie a corporatiei lui Bill Gates la avansul redutabil pe care Google l-a inregistrat in cursa pentru atragerea veniturilor obtinute din publicitatea online.
Avantajul noului site, un proiect comun al institutului National Geographic si al Biroului pentru Cercetare Geologica si a Mineralelor, este acela ca ofera mai multe detalii ale teritoriului Frantei decat o face Google Earth (www.earth.google.com).
au cazut de acord asupra unui parteneriat pe piata de cautari si publicitate pe internet, prin care incearca sa-si consolideze pozitia in raport cu liderulglobal Google, iar incheierea intelegerii va fi anuntata oficial miercuri, potrivit unei surse apropiate discutiilor.
In acelasi interval, Google a scazut de la 78,48 la 77,54%.
Scrisoare catre domnul Google si catre domnul Facebook (Autor: ... Domnule Google si domnule Facebook!. ... Daca este asasinata libertatea in Romania, tu, domnule Google si domnule Fecebook, prin legile interdictiei unor cuvinte, ne tai dreptul de comunicare.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. Asa cum ne-a obisnuit, Google isi schimba logoul in fiecare zi pe perioada Jocurilor Olimpice, iar astazi, 04.08.2012, noul logo este Londra 2012 saritura cu prajina.
google-analytics.com