Cautare

612 de rezultate pentru "google" (4.11 secunde)
Google acuza Microsoft, Apple si Oracle de "orchestrarea" unui plan impotriva Android Directorul Departamentului juridic al Google, David Drummond, a acuzat Microsoft, Apple si Oracle de "orchestrarea unei campanii ostile" de achizitionare de patente pentru a frana succesul sistemului Android, informeaza agentia EFE, citata de Agerpres.
Google invata agentiile din Romania cum sa castige mai multi bani de la IMM-uri Google va lansa in Romania programul Google Engage, care are ca scop trainingul agentiilor care sunt parte a "ecosistemului" de publicitate al firmei americane, respectiv companii de publicitate online, agentii full-service, webmasteri, designeri si dezvoltatori web, consultanti SEO (search engine optimization) sau SEM (search engine marketing).
Cum evalueaza Google site-urile (I) Search Engine Land a scos la iveala saptamana trecuta, inca nu se stie clar cine l-a dat publicitatii, un document de 125 de pagini ce destainuie recomandarile oficiale ale Google pentru quality raters - evaluatorii de calitate.
Google schimba politicile de confidentialitate. Va sti mai multe despre tine decat partenerul tau Google isi schimba politicile de confidentialitate, pentru servicii ca email, serviciul cautare, Google+ si Youtube. ... Aceasta schimbare ii va ajuta pe utilizatori sa foloseasca serviciile Google, acceptand o data politicile de confidentialitate.
Google lanseaza o noua versiune a aplicatiei Google+ pentru iPhone Google a lansat recent o noua versiune a aplicatiei Google+ pentru iPhone. ... Google a imbunatatit si mecanismul de scanare si vizualizare cu o serie de elemente noi, anunta The Next Web.
Google Romania va afisa pe 1 Decembrie un logo special desenat de Iasmina Maria Raceanu Google a anuntat castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania.
Cum sunt rasfatati angajatii Google in campusul din California Pentru ca angajatii sa se simta cat mai bine la locul de munca, Google si-a amenajat sediul central din Mountain View, California, intr-un mod special. ... Angajatii Google se pot plimba cu bicicletele prin campus, puse la dispozitie in mod gratuit.
Google a publicat pe prima pagina o serie de doodle-uri sub numele December global festivities. ... Google a dedicat un doodle cu o familie de pinguini care se pregatesc pentru Craciun.
Mariustuca.ro / Google impreuna cu FDA s-au asociat pentru a identifica efectele nedorite ale medicamentelor (Autoare:
Google Plus, promovat intens: O sageata enorma apare pe prima pagina a Google Google este cunoscut pentru simplicitatea sa, mai ales pe prima pagina a motorului de cautare. ... De data aceasta, insa, o sageta imensa apare pe pagina, ducand la reteaua de socializare Google+.
Google planuieste sa lanseze noul dispozitiv de cautare Google Mini, care va avea jumatate din dimensiunea celui actual, dar va putea opera 25 de cautari pe secunda.
Reprezentantii Google au anuntat oficial lansarea unui nou serviciu care le va permite utilizatorilor sa gaseasca si sa cumpere mai usor muzica de pe internet, in parteneriat platformele Lala si iLike.
In 2005, suma veniturilor din publicitate online ale Google si Yahoo! ... Ultima inovatie adusa de Google este un model de afisare a publicitatii pe baza de licitatie. Majoritatea incasarilor lui Google cat si Yahoo! ... Cele trei inovatii extind serviciul AdSense oferit de Google:
Uniunea Europeana cere responsabililor companiei americane Google sa justifice politica de retinere de informatii asupra utilizatorilor, timp de doi ani, în baza cautarilor on line, transmite BBC News on line.Solicitarea a fost trimisa companiei Google de divizia interna de consiliere pe probleme de confidentialitate din cadrul UE.
Angajatii Google Inc. ... informeaza ca, intr-un articol de blog publicat sambata, Google a marturisit ca noul mobil combina partea de hardware, fabricata de un partener pe care nu l-a numit, cu soft-ul Android.
Google va lansa in Europa un serviciu TV de continut online pe televizor (Autor:
Google Romania cauta oameni de vanzari si comunicare Compania americana Google, cel mai popular motor de cautare online din lume, cauta sa angajeze 3 oameni pentru subsidiara din Romania, respectiv un specialist in Marketing si Comunicare si 2 in vanzari, potrivit datelor de pe site-ul companiei.
Google marcheaza cu un logo special implinirea a 176 de ani de la nasterea scriitorului Mark Twain Motorul de cautare Google si-a schimbat logoul de pe pagina principala, pentru a marca implinirea a 176 de ani de la nasterea scriitorului american Mark Twain, autorul unor celebre romane de aventuri pentru copii.
Google pregateste schimbari majore astfel incat motorul de cautare sa poata raspunde precis la intrebari cat mai complexe (Autor:
Money.ro:Trucuri ale Google Chrome pe care nu le stiai Google a lansat browserul Chrome pe piata in 2008 pentru a intra in competitie cu Internet Explorer de la Microsoft, cu Firefox de la Mozilla si cu Safari de la Apple.
google-analytics.com