Cautare

2615 de rezultate pentru "george popa" (3.72 secunde)
Alexandru George Timofte, nascut la Radauti, judetul Suceava, era fiul lui Radu Timofte, fostul sef al Serviciului Roman de Informatie. Biografie Alexandru Timofte Alexandru George Timofte s-a nascut, ca fiu geaman al familiei, la 28 aprilie 1983 la Radauti, judetul Suceava.
Mary Mary este al treilea prenume al reginei Elisabeth si prenumele bunicii, Mary de Teck, sotia regelui George V. ... Frederick Frederick este al doilea prenume al regelui George V, bunicul reginei Elisabeth.
Actorii Marius Savescu si George Petcu intra in opozitie odata cu lansarea filmului Batman vs Superman: ... Marius Savescu si George Petcu si-au imprumutat vocile pentru a da viata celebrelor personaje. ... Marius Savescu, in interpretarea lui Superman, cel care ii imprumuta vocea lui Batman fiind George Petcu.
Este vorba despre nimeni altul decat GEORGE, un impatimit al transformarilor in cadrul show-ului Te cunosc de undeva. ... Zilele trecute, GEORGE (fostul Jorge) a facut spectacol total la o nunta unde a fost invitat sa cante. ... GEORGE.
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
Luni, 26 martie 2018, laora 12.00, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr. ... Amfitrioni vor fi Adrian Iorgulescu, Presedinte UCMR, George Balint - Redactor Sef Actualitatea Muzicala, Prof.
George Purcaru, profesor dr. ... George Purcaru, profesor dr. ... Goethe" George Purcaru, profesor dr. la Institutul de Stiinte Geologice, Universitatea "J.W.
Ati participat recent, alaturi de premier, la o intalnire cu omul de afaceri George Soros. ... Care este stadiul proiectului si care ar urma sa fie aportul lui George Soros la acesta?
Atunci, prietenul meu, George Copos a insistat sa vin la el, la Hotelul Crowne Plaza, sa ma intalnesc cu Basescu. ... Tot George Copos a mijlocit, undeva la sfarsitul anului 2004, o discutie la Cotroceni ceruta insistent de Basescu.
In linii mari, provocarea lansata de George Simion le-a creat frisoane celor mai importanti reprezentanti ai stabilitatii politice de la Bucuresti. ... Despre George Simion au inceput sa circule fel de fel de insinuari. ... Este adevarat, George Simion s-a remarcat prin cateva gesturi extreme.
O chestie care a esuat lamentabil in momentul in care si-au dat cu parerea unii ca Gigi Becali sau George Copos. De exemplu, George Copos explica esecul nationalei ca urmare a mizeriilor din fotbalul romanesc, a amintit chiar de episodul "valiza".
George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis din Capitala, este un om o capacitate teribila de a munci. ... George Ivascu s-a impacat cu fosta sa sotie, regizoarea Alice Barb, si s-au recasatorit, tocmai pentru ca tin enorm unul la altul.
GEORGE de 28 de ani si B.
Potrivit senatorului PNL Nicolae Vlad Popa, daca in plenul Senatului exista o pondere a grupurilor parlamentare, aceasta reprezentare trebuie respectata proportional si in Biroul Permanent, dupa cum prevede regulamentul.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a parasit ieri sedinta, nemultumit de faptul ca demnitarii nu vor fi obligati sa nominalizeze persoanele de la care au primit cadouri in valoare de peste 300 de euro, precizandu-se doar calitatea de persoana fizica sau juridica.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa pentru a discuta despre functia de premier, au declarat, pentru evz.ro, surse din mediul politic. ... In toamna lui 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.
Deputatul Partidului Conservator (PC) Nicolae Popa a solicitat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor convocarea guvernatorului BNR pentru saptamana viitoare. ... Totodata, guvernatorul BNR ar trebui sa identifice parghiile comerciale protectioniste care sa impiedice „intrarea in colaps a exporturilor romanesti“, a adaugat Popa.
In contextul absenteismului, viceliderul grupului parlamentar PC, deputatul Nicolae Popa, a reamintit ieri ca vinerea trecuta a propus amplasarea la Camera Deputatilor, la intrarea in sala de plen, a unui panou-rusine pe care sa fie afisati parlamentarii care absenteaza nemotivat si a apreciat sustinerea liderilor Aliantei D.A.
Presedintele filialei PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca un argument pentru orientarea spre doctrina liberala a viitorului partid este acela ca popularii europeni se manifesta mai degraba impotriva integrarii in UE, iar liberalii europeni sustin integrarea Romaniei.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.
google-analytics.com