Cautare

2615 de rezultate pentru "george popa" (3.11 secunde)
Presedintele PNL Constanta, deputatul George Dragomir infirma faptul ca rezultatele alegerilor ar fi determinat excluderi spectaculoase din partid.
De altfel, chiar si deputatul George Dragomir, presedinte al PNL Constanta, ne-a declarat ca alianta PSD-PNL va fi una punctuala si nu generala la Navodari, consilierii celor doua partide urmand sa discute fiecare proiect in parte.
Nemultumit ca nu i-a iesit afacerea cu Consiliul Judetean Dolj proprietarul imobilului a refuzat semnarea unui contract de inchiriere si a cerut in instanta evacuarea Scolii "Cornetti".Jurnalistul George Sava proprietarul cladirii in care isi desfasoara activitatea Scoala Populara de Arte si Meserii "Cornetti" din Craiova a cerut in instanta evacuarea unitatii de invatamant care pregateste tinerele talente artistice.
Mai mult, George Becali nu exclude o viitoare fuziune, dar numai in cazul in care rezultatele la alegeri vor fi bune. "Practic, vor fi doua partide, dar un singur electorat", se arata in documentul semnat de Corneliu Vadim Tudor si George Becali.
Miercuri, la ora 15,00, la standul Editurii RAO de la Targul de Carte Bookfest a avut loc lansarea volumului "Noul aliat" de George Cristian Maior, in prezenta autorului.
Directorul SRI, George Maior, a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistilor de la Romania libera, ca atat baza americana de langa Constanta, cat si discutiile despre scutul american antiracheta "au suscitat interes din partea unor actori aflati la Rasaritul granitei Romaniei si nu numai".
Basescu a comandat un sondaj pentru a stabili daca Maior e bun de premier La sfirsitul lunii noiembrie, institutul de sondare a opiniei publice IRES, al lui Vasile Dincu, a realizat un sondaj national menita sa stabileasca cel mai potrivit premier de pe o lista bine determinata in care, la loc de cinste, figureaza numele directorului SRI, George Maior.
Actorul George Ivascu, manager al Teatrului Metropolis, a fost propus de PSD sa preia ministerul Culturii, in locul lui Lucian Romascanu, in Guvernul condus de Viorica Dancila. George Ivascu a absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, in anul 1993.
Interesul a crescut de acum doi ani, cam de cand au inceput sa scada dobanzile la depozite", a declarat George Ciobanu, directorul Invest Trust, societate de servicii de investitii financiare.
Asa cum ar putea fi vazut si George Copos, care se foloseste, din cate se pare, abuziv de brandul unui celebru lant hotelier international pentru a-si promova afacerile. ... George Copos si Dumitru Becsenescu.
Terenul pe care este construita microrafinaria de produse petroliere din Nicolae Balcescu (foto) a fost vandut ilegal, spun surse judiciare, care precizeaza ca inclusiv organizarea licitatiei pentru instrainarea suprafetei in cauza, vecina cu sinele de cale ferata, a fost facuta dupa ce deja proprietarul, George Guliu, demarase investitia.
Presedintele Aliantei Confe-deratiilor Patronale din Romania (ACPR), George Constantin Paunescu, a propus ieri guvernului doua masuri importante care trebuie adoptate urgent pentru a mai imbunatati activitatea mediului de afaceri.
Viata s-a schimbat", au fost cuvintele rostite de George Zafiu. ... Monica Anghel si Bogdan Miu au dat startul in "Desteptarea", unde i-au avut ca invitati pe Gabriel Butnaru, redactor sef al Departamentului Stiri, George Zafiu, director muzical si realizatorul emisiunii "Europa Express" si Manuela Nicolescu, redactor Stiri.
'Un raport asupra situatiei geopolitice a Romaniei, publicat de fondatorul Stratfor, George Friedman, identifica unele dintre problemele prezente ale Bucurestiului. ... George Friedman atrage atentia asupra legislatiei europene adecvate unui stat dezvoltat dar nu si unuia in curs de dezvoltare, cum e Romania.
Stirile ProTV - iLike IT cu George Buhnici. ... Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
George Buhnici: ... Acum sase luni mi-a cerut prietenia pe o retea de socializare, iar astazi imi scrie pe Messenger", marturiseste George uluit.
Ma numar printre numerosii telespectatori care urmaresc in fiecare zi,cu un real interes, emisiunea lui George Buhnici "I Like It". Cine este George Buhnici? ... Pe pagina sa, pe www.ProTv.ro, George Buhnici isi aminteste:
George Martin ne spune insa o alta poveste, mult diferita. ... George R. ... â€" Poate fi George Martin considerat cu adevarat un continuator al lui Tolkien? ... Kant on Lies, Candour and Reticence,” Kantian Review 7 (Martie, 2003) - Martin, George R.
Cine sunt, ce fac", realizata de Centrul Surse Deschise din cadrul SRI sub coordonarea directorului institutiei, George Cristian Maior. ... Cine sunt, ce fac", George Cristian Maior a precizat faptul ca suntem martorii unei premiere din mai multe puncte de vedere.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
google-analytics.com