La data de 14 septembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie sprijiniti de lucratori din cadrul Serviciului Special de Interventie Rapida, in baza autorizatiilor de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 6 au efectuat doua perchezitii la domiciliile lui T. GEORGE de 28 de ani si B. ADRIAN de 28 de ani, ambii din Bucuresti.
Cei in cauza, la data 09.05.2010, s-au prezentat la un cazino situat in sectorul 6, ca angajati ai aceleiasi firme, solicitand casierei de serviciu incasarile din acea zi pentru a le duce la sediul firmei din sectorul 1. Casiera, identificata ca fiind P. MADALINA de 24 de ani din Bucuresti, fara a efectua niciun fel de verificari i-a inmanat unuia dintre ei suma de 55.000 lei si 7.000 euro. Ulterior efectuand verificari la sediul central al firmei s-a constatat ca suma de bani nu a fost virata in conturile acesteia.
Cu ocazia cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca B. Adrian a fost contactat de catre T. George, fost angajat al firmei in cauza, pentru a-l ajuta sa patrunda in cazinoul situat in sectorul 6, dupa ce i-a oferit o geanta tip diplomat, o insigna si un ecuson inscriptionate cu sigla firmei pentru a ridica suma de 55.000 lei si 7.000 euro. Banii au fost ridicati de catre B. Adrian si au fost depozitati la T. George.
Prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 21 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune fata de T. GEORGE si B. ADRIAN in stare de retinere si respectiv neglijenta in serviciu fata de P. MADALINA in stare de libertate.