Cautare

178 de rezultate pentru "gazeta" (3.32 secunde)
Atata timp cat la nivel central s-a putut trece peste toate animozitatile si toate problemele politice, incheindu-se un protocol de guvernare, nu inteleg de ce nu se poate face asta si la nivel judetean, pentru a pune in practica si in teritoriu alianta incheiata la nivel central", a declarat pentru Gazeta de Sud vicepresedintele PD-L Dolj, consilierul judetean Stefan Stoica.
Scandalos este ca printre coproprietarii uzinei se numara omul de afaceri rus, Aliser Usmanov, si cel ucrainean, Rinat Ahmetov, reprezentanti ai unor tari mediatoare ale conflictului transnistrean, subliniaza cotidianul rus Nezavisimaia Gazeta.
Gazeta de Sud a relatat pe larg razboiul dintre Nicolae Viisoreanu, mostenitor al familiei Viisoreanu, si municipalitate. Miza - o casa impunatoare, situata in centrul Craiovei, pe care au pus ochii si samsarii imobiliari, infiltrati pe firul afacerii.
O numeroasa delegatie romana a traversat ieri Dunarea pentru a participa la Vidin la masa rotunda cu tema "Sprijinul mediului de afaceri - potential de crestere economica", "Identificarea de proiecte transfrontaliere comune", urmand ca astazi partea bulgara sa participe, la randul ei, in Palatul "Marincu" din Calafat, la lucrarile Forumului, care va parcurge fazele de valorificare a Programului de Cooperare Transfrontaliera Romania - Bulgaria 2007-2013, a programelor de finantare oferite pietei IMM-urilor si comunitatilor locale si culminand cu pregatirea cadrului realizarii unei Strategii transfrontaliere comune vizand dezvoltarea durabila a zonei Calafat-Vidin.In programul de ieri a figurat si vizitarea santierului din Vidin al constructiei podului, iar vineri se va face o croaziera pe Dunare avand drept scop valorificarea potentialului turistic si identificarea de proiecte de amenajare a malurilor care flancheaza batranul fluviu.Cei peste 100 de participanti la Forum vor face neincapatoare sala care va gazdui reuniunea din Calafat - au afirmat organizatorii, interesul manifestat depasind orice asteptari.Ca partener media, Gazeta de Sud va prezenta rezultatele acestui ambitios proiect saptamana viitoare.
In deschiderea manifestarii, Crina Dunca, directoarea cotidianului "Gazeta de Nord-Vest", a prezentat activitatea politica si parlamentara a Corinei Cretu. In acelasi context, Valeriu Zgonea, secretarul general al PSD, a subliniat preocuparea Corinei Cretu si a echipei europarlamentare a PSD in ansamblul sau pentru reprezentarea intereselor romanilor in Parlamentul European.
Asta e subiect pentru Gazeta de Sud? Ce va intereseaza, la ora asta, cum au fost alese manastirile si primariile?
Solicitare numerica Pe 21 iulie, Gazeta de Sud a solicitat IPJ Dolj, in baza Legii nr.
Ceea ce Gazeta de Sud anticipa este foarte probabil sa se si intample: termenul de executie de numai cinci luni, mult mai mic decat cel estimat de proiectant, nu va putea fi respectat.
Gazeta Sporturilor publica, in editia de astazi, o noua serie de dezvaluiri in cazul fostului ministru al Tineretului, Monica Iacob-Ridzi.
Gorbaciov este coactionar la ziarul rus "Novaia Gazeta", adesea critic la adresa premierului Vladimir Putin, impreuna cu oligarhul Aleksandr Lebedev.
Solicitam public informatiile Gazeta de Sud solicita oficial Garzii Financiare Dolj, in virtutea Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile publice, sa dea publicitatii urmatoarele informatii:
Gazeta de Sud v-a prezentat luni averile parlamentarilor de Dolj in vremuri de restriste. Acum va aratam ce sume de bani intra in bugetul personal al consilierilor judeteni.
Puteau sa vada si in declaratia de avere ca nu mi-am mai trecut veniturile de la RAT, deci n-am mai facut parte din acel Consiliu de Administratie", a declarat Florentin Tudor pentru Gazeta de Sud.
"La sedinta Biroului Politic Central al PNL am fost nevoiti, din pacate, sa discutam, in urma unui interviu acordat intr-o gazeta de perete a Palatului Cotroceni, al domnului senator Teodor Melescanu si am de facut cateva precizari foarte ferme.
Macar asa, atunci cand bagam la gazeta si pe post anunturile color, suntem deja in teren cunoscut. Unde mai pui ca nu poti sa te dai chiar asa pe mana oricarui necunoscut, oricat ar fi el de genial:
Poate ca a venit momentul sa ne schimbam atitudinea intr-una constructiva, in interesul Craiovei si al craiovenilor", a declarat Marinica Dinca pentru Gazeta de Sud.
Poate ca a venit momentul sa ne schimbam atitudinea intr-una constructiva, in interesul Craiovei si al craiovenilor", a declarat Marinica Dinca pentru Gazeta de Sud.
Poate ca a venit momentul sa ne schimbam atitudinea intr-una constructiva, in interesul Craiovei si al craiovenilor", a declarat Marinica Dinca pentru Gazeta de Sud.
Cartarescu avertizeaza PDL sa se debaraseze de Basescu Unul dintre marii sustinatori de odinioara ai presedintelui Basescu, scriitorul Mircea Cartarescu, a ajuns atat de dezamagit de idolul sau incat declanseaza atacuri furibunde la adresa lui, si inca in gazeta puterii, EVZ, etichetandu-l drept o locomotiva pe invers, care trage PDL inapoi.
Deocamdata, a spune ca lui Ilie Nastase sau lui Adi Mutu le plac fetele nu este o informatie nici pentru gazeta de perete a Garii de Nord.
google-analytics.com