Cautare

511 de rezultate pentru "gala premiilor vip" (8.97 secunde)
Formatul emisiunii pe care-l realizeaza Mihaela Serban este conceput chiar de ea si aduce in atentia publicului editiile speciale realizate de atat in tara, cat si in strainatate - GALA CELEBRITATILOR - si GALA FEMEI DE SUCCES, dar si filme documentare de succes din strainatate, interviuri cu personalitati internationale, evenimente de succes, stiri de ultima ora si va prezenta viata celebritatilor din intreaga lume si chiar legendele Hollywood-ului!
Gala Celebritatilor Romania - USA se va difuza duminica, la CURIER TV, si poate fi urmarita la ora 18.00 - 19.00 si miercuri, la ora 13.00-14.00, in reluare!
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc. ... Gala o va gazdui si pe cantareata de muzică
Muzica live, premiata la Gala On Air Music Awards La prima editie a galei On Air Music Awards, propunerile pentru Cel mai bun live sunt urmatoarele:
Aflata la cea de-a saptea editie in Bucuresti, Gala Smart Folk You! ... pe site-ul smart fm nu gasesc nicio informatie, iar pe tot internetul aici este singura referire despre gala folk you din weekendul viitor, nu stim cine canta, nu stim la cat incepe. ... Gala Smart Folk You!
Ce spune soferul care a condus-o acasa Noi dezvaluiri socante despre Stela Popescu au aparut dupa discursul incoerent pe care l-a avut la Gala Femeilor de Succes, acolo unde a primit un premiu pentru toata activitatea sa.
Ca orice oraş, nici Galaţiul nu este construit in intregime la acelaşi nivel. Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă ... revenim totuşi la valea Galaţiului, o zonă
Ca orice oraş, nici Galaţiul nu este construit in intregime la acelaşi nivel. Tot ca orice oraş, Galaţiul are, pe langă ... revenim totuşi la valea Galaţiului, o zonă
decenii onora cetatea de foc a patriei, Combinatul Siderurgic din Galaţi, de această ... a celei de-a XVII-a ediţii a Festivalului Naţional de Comedie din Galaţi. ... Mureş, Botoşani, Craiova, Arad şi Galaţi.
Consiliul Judeţului Galaţi va organiza alegeri pană ... ii sufle unul dintre cele mai importante posturi din Galaţi.
Consiliul Judeţului Galaţi va organiza alegeri pană ... ii sufle unul dintre cele mai importante posturi din Galaţi.
Decernarea premiilor PNL 2008 a fost dublata de lansarea candidatului liberal pentru Primaria Galati, Marius Stan, iar seara s-a incheiat cu o surpriza muzicala pregatita de organizatori:
Astfel, echipa GPeC (Gala Premiilor eCommerce) a realizat un mini-audit al portalului, media generala obtinuta de site fiind de doar 3,72 puncte din maximum 10 puncte.
Academia Britanica de Film a publicat lista peliculelor nominalizate la editia din acest an a premiilor BAFTA. ... Gala premiilor BAFTA, acordate de Academia Britanica de Film, va avea loc la Londra, pe data de 16 februarie.
Evz.ro informeaza ca presedintele Raiffeisen Bank din Romania, Steven van Groningen, e unul dintre maratonistii VIP din acest an la Bucharest City Marathon. ... Mai importante sunt emotiile", spune maratonistul VIP.
25 de lei peluze (inel superior) 30 de lei peluze (inel intermediar si inferior) 50 de lei tribuna a II-a (inel superior) 80 de lei tribuna a II-a (inel intermediar si inferior) 150 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.2) 200 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.1) 100 de lei la VIP 3 200 de lei VIP 2 300 de lei VIP 1 1.000 lei la loje
VIP 1 - 400 lei* VIP 2 - 350 lei* VIP 3 - 350 lei* Categoria 1 - 60 si 50 lei Categoria a 2-a - 40, 35 si 25 lei Categoria a 3-a - 20 si 15 lei Categoria a 4-a - 15 si 10 lei De asemenea, copiii, femeile si pensionarii au la dispozitie o casa de bilete speciala la stadion de unde isi pot achizitiona tichete in mai multe zone din tribune la numai 5 lei.
Tribuna oficiala, sector VIP 250 locuri 3. ... Sala protocol pt VIP 7. ... 100 locuri pt sector VIP 11. Parcare pazita pentru min 250 locuri spectatori 12.
Complexul Steaua este dotat cu spatii de cazare pentru sportivi, restaurant, muzeu, spatii VIP, sala de forta si recuperare, punct medical, zona de presa, sala de conferinte, vestiare, magazin si spatii tehnice si pentru birouri.
Cum biletele VIP (350 lei), cele de la Categoria 1 (300 lei) si cele de la Categoria 5 - cele mai ieftine (100 lei) au fost epuizate inca de la inceputul lunii februarie, iata ca si Categoria 2 a devenit indisponibila.
google-analytics.com