Cautare

511 de rezultate pentru "gala premiilor vip" (7.98 secunde)
MONSTER ENERGY DRINK pune la bataie 100 de invitatii VIP pentru Metalhead Meeting 2013 si posibilitatea de a castiga un bilet MEET&GREET, care ofera ocazia de a cunoaste trupele participante la festival si acces in fata scenei.
PHOENIX AND FRIENDS ROCK EDITION este primul dintre evenimentele ce marcheaza 55 de ani de activitate a formatiei Phoenix, urmand concertul unplugged, acustic PHOENIX AND FRIENDS GALA FOLK, concertul simfonic SYMPHOENIX, PHOENIX ARHAIC, concerte aniversare in alte orase din tara, lansari si expozitii, workshopuri si conferinte tematice.
Partidul Conservator (PC) a lansat vineri seara o gala de premii care se va repeta anual, destinata personelor publice care s-au remarcat de-a lungul anului. Prima gala a fost moderata de Codrin ßtefanescu si Octavian Petrovici.
Tinerii liberali au organizat la Teatrul National Bucuresti a doua editie a Galei Premiilor TNL, intre nominalizati fiind si reprezentantii Opozitiei. ... Cerandu-si scuze pentru "forma fizica", Tariceanu a parasit apoi Gala TNL. Nu au lipsit de la Gala tinerilor liberali si premiile acordate adversarilor politici.
Conferinta a inclus prezentari, dezbateri, workshopuri, Gala Premiilor The Woman si a oferit oportunitati de colaborare pentru participantii prezenti la eveniment.
Programul a castigat titlul de "Cel mai bun proiect educational al anului 2010" la Gala Premiilor in Educatie si Premiul pentru "Cel mai bun proiect de voluntariat in domeniul tineret" la Gala Voluntariatului in anul 2011.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
La Mangalia, de exemplu, a fost depusa, recent, o notificare pentru retrocedarea unuia dintre corpurile de cladire ale Scolii "Gala Galaction".
Una dintre "bubele" descoperite cu ocazia controlului o reprezinta si centrala Scolii cu clasele I-VIII Gala Galaction din municipiul Mangalia. ... La Mangalia, Scoala cu clasele I-VIII Gala Galaction nu avea aviz.
In primii zece la categoria grea a patruns de curand si Benny Adegbuyi, cu indrazneala si incredere in el, dar si cu un talent innascut de dansator, dovedit la ultimul meci in Gala Glory, unde l-a intalnit pe britanicul Daniel Sam - un luptator mai experimentat in Glory si extrem de incomod, de care Benny Adegbuyi a trecut cu nonsalanta, vazut din afara, in repriza a doua prin KO, dar cu o munca titanica stiuta doar de el si de antrenorul lui, Alin Panaite.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
Gala Show gasiti pe site-ul evenimentului (sau direct la intrare in ziele festivalului): ... Gala Show unde poti admira dansatoare din toata lumea, segmente de muzica live si o aparitie inedita a lui Electric Brother. ... Vino la workshopuri si la Gala Show, nu fii intimidata sa incerci ceva nou!"
Vedeta a fost invitata luni seara la Gala World Music Awards 2014, de catre Emin Agalarov, un artist cunoscut si apreciat din Azerbaijan, cu care colaboreaza pe plan profesional si caruia ii pregateste un spectacol de mare anvergura in luna septembrie la Bucuresti, aceasta find o "escala" in Capitala, in cadrul turneului mondial pe care Agalarov il are in acea perioada.
Solistii, orchestra, corul si baletul ne poarta prin calatoria fascinanta a muzicii de film si musical, dau viata operetei lui Johann Strauss in Liliacul, prind intr-un spectacol de gala cele mai frumoase operete romanesti si readuc pe scena cantecele dedicate femeii.
Gala Nova - TV Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei - si-a premiat castigatorii celei de a 4-a editii. Gala Nova TV este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor.
Gala de excelenta INVATATORII SENIORI - SARBATORITI IN AN CENTENAR, un proiect al Primariei Capitalei, prin Centrul pentru Seniori al Municipiului Bucuresti (CSMB), in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).
Gala LSRS premiaza, pe baza unei competitii deschise, studentii si absolventii din diaspora romaneasca, avand ca scop recunoasterea performantelor lor academice si extracuriculare. ... Gala LSRS2020 premiaza anul acesta urmatoarele categorii:
O mare nenorocire a scos Galaţiul din anonimat. ... despre Galaţi. ... apoi media din Galaţi este în cel mai evident mod sub cerinţele consumatorilor de informaţii (segmentul mai e băgat în seamă
la Galaţi au început să ... Doar aşa s-au format la Galaţi mai multe tabere de miliardari, care prosperă ... clientelism a făcut din Galaţi un oraş
evenimentele majore politice din Galaţi sunt alegerile de la Cosmeşti, pot spune fără
google-analytics.com