Cautare

385 de rezultate pentru "furt" (3.11 secunde)
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 17 Politie cu cel in cauza in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Cercetările sunt continuate de Sectia 10 Politie, cu autorii in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezantati Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, cu propunere de arestare preventive.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 23 Politie pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
Marius, imediat dupa savarsirea unui furt din locuinta, prin ruperea butucului usii de acces. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 6 si ai Sectiei 21 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu D.
In perioada 06.11.2010 - 23.03.2011, politisti ai Sectiei 3 Politie - Biroul de Investigatii Criminale, au documentat activitatea unei grupari infractionale, specializata in comiterea infractiunilor de talharie, furt, santaj, prostitutie si proxenetism.
Cercetarile sunt continuate de catre lucratorii Sectiei 16 Politie pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, cu cea in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 1 Politie, sub aspectul savarsirii infracyiunilor de violare de domiciliu si tentativa la furt calificat in forma continuata, cu cea in cauza in stare de arest preventiv.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza, in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cristian in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.
Cercetarile sunt continuate cu cei in cauza in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate cu cea in cauza in stare de libertate pentru savarsirea infractiunii de furt.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 7 Politie, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 8 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de retinere.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 24, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 26, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu M.N.
David in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si conducere a unui autoturism pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere, fiind prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3 si Judecatoriei Sector 3 care a emis mandat de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate de politisti, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu P. ... Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie, sub aspectul savasirii infractiunii de furt calificat, cu S.
George in stare de retinere, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Sectiei 21 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu autorul in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 23, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, cu propunere de arestare preventiva.
Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 23 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu autorii in stare de libertate.
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 12, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 14, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cei in cauza in stare de libertate.
In perioada septembrie-noiembrie 2011, politisti din cadrul Politiei Sectorului 2, Serviciul de Investigatii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Judecatoriei Sectorului 2, au identificat si documentat activitatea infractionala a doua grupuri infractionale compuse din 7, respectiv 4 membri, cu preocupari pe linia savarsirii de infractiuni de furt calificat din societati comerciale care detin depozite de marfuri pe raza sectorului 2, al caror administratori sunt cetateni de nationalitate chineza.
Bacau, iar in urma verificarilor a rezultat faptul ca cea in cauza figureaza urmarita, pe numele ei existand un mandat de executare emis de catre Judecatoria Brasov, prin care a fost condamnata la pedeapsa inchisorii pentru un furt comis in anul 2009.
google-analytics.com