Ministrii Guvernului Boc au fost sfasiati si incendiati in chip simbolic de protestatarii aflati in fata Palatului Parlamentului. Sindicalistii au adus la protest manechine negre pe care erau scrise numele premierului Emil Boc si ai ministrilor Udrea, Funeriu, Seitan, Berceanu sau Vladescu, dupa care le-au sfasiat si incendiat. Oamenii protesteaza impotriva masurilor de austeritate anuntate de Guvern si sustin motiunea de cenzura impotriva Cabinetului Boc.
Cateva zeci de protestatari cu fetele acoperite si imbracati in pelerine rosii si cu coifuri rosii au aparut la intrarea spre Camera Deputatilor purtand tepe negre in care au infipt manechine cu fetele si numele ministrilor Cabinetului Boc.
Pe manechinele negre sunt scrise numele premierului Emil Boc si ale ministrilor Mihai Seitan, Elena Udrea, Sebastian Vladescu, Adriean Videanu, Vasile Blaga, Daniel Funeriu si Radu Berceanu, pecum si al presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase si sefului statului.
Sindicalistii au aruncat manechinele pe jos, le-au sfasiat dupa care le-au dat foc.
Mai multi protestatari au incercat sa intre cu forta in curtea Palatului Parlamentului. Sindicalistii s-au imbrancit cu jandarmii in care au aruncat cu sticle cu apa si au spart un monitor pe care urmareau dezbaterea motiunii. Oamenii protesteaza fata de masurile de austeritate anuntate de Guvern si pentru a sustine motiunea de cenzura la adresa cabinetului Boc.