Efemeride.ro: Teoria unui cercetator elvetian: Navele extraterestre folosesc Soarele precum o poarta interstelara

Navele extraterestre folosesc Soarele ca un portal pentru a se teleporta in diverse locuri din Univers. Aceasta este baza unei teorii sustinuta Nassim Haramein, un controversat om de stiinta, recunoscut la nivel mondial pentru teoriile sale socante.
Faptul ca nave extraterestre au fost filmate cum se indreptau spre Soare este cunoscut de intreaga opinie publica. Pornind de la acest fapt, Haramein este de parere ca navele extraterestre folosesc Soarele precum un "stargate" sau un portal care face legatura cu alte sisteme solare sau chiar galaxii.
Cercetatorul elvetian crede ca petele negre sunt de fapt niste gauri negre, de diferite dimensiuni, care in anumite conditii formeaza vortexuri. Acestea odata formate pot dura saptamani sau chiar luni, dupa care se inchid. Aceste portaluri sunt generate prin energia gaurilor negre. In conformitate cu Haramein, fiecare planeta detine o astfel de gaura neagra, care ii ofera energia de care are nevoie.
Pana si planeta noastra detine o astfel de gaura neagra, iar ferestre spre ea sunt vulcanii. Aceasta gaura neagra ofera energia necesara vietii. Haramein sustine ca doar prin acest mod se poate explica cauza pentru care numeroase OZN-uri sunt filmate cum intra si cum ies din vulcani.
Aceasta teorie este de-a dreptul socanta si nu a fost probata pana in prezent, dar nu putem sa ne aducem aminte de faptul ca civilizatiile antice care aveau contact direct cu extraterestri sau cu zeii, au lasat mostenire posteritatii ideea ca acestia veneau din sau prin Soare.
Oamenii au venerat soarele si divinitatile solare din cele mai vechi timpuri ale istoriei cunoscute; venerarea soarelui este cunoscuta si sub numele de heliolatrie. De aici, multe credinte si legende s-au format in jurul acestei venerari, cea mai interesanta varianta de mituri fiind cea a "lipsei soarelui", motiv raspandit in intreaga lume. Venerarea soarelui este o posibila origine a henoteismului si in cele din urma a monoteismului. In a optsprezecea dinastie a Egiptului Antic, religia eretica a lui Akhenaten, atenismul, folosea vechea zeitate solara Aten ca un simbol a unui zeu unic.
Conceptul neolitic in legatura cu barca solara, soarele traversand cerul intr-o barca, se gaseste in Egiptul Antic, la zeii Ra si Horus. In mitologia nordica, zeitatea este Sol (Sunna), in cea vedica Surya, iar in cea greaca Helios sau, uneori, Apollo. Zeul mesopotamic Shamash joaca un rol important in timpul Epocii Bronzului si "soarele meu" devine in final un mod de adresare fata de rege. Intr-un mod similar, culturile sud-americane au un dezvoltat cult al soarelui. De asemenea, un rol important in istoria Imperiului Roman l-a avut Sol Invictus.