Cautare

976 de rezultate pentru "fortele navale" (3.68 secunde)
Ion Jercan, directorul Departamentului Transporturi Navale din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, si-a depus demisia din aceasta functie incepand cu data de 3 ianuarie a.c., au declarat pentru "Replica” oficiali ai MCTC.
In schimb, vor fi desfiintate magazinele duty-free situate in punctele terestre si navale de trecere a frontierei.
Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale. ... "La aceasta Bursa oferte sint pentru constructii civile, navale, confectii textile, asigurari, informatica, industrie alimentara, metalurgie.
"Santierul Naval din Galati este membru al ANCONAV, care la rindul sau face parte din Comunitatea Santierelor Navale din Europa. ... Printre acestea se afla santiere navale si intreprinderi de echipamente navale.
Grupul Rolls Royce intentioneaza sa produca in Romania componente pentru industria navala, avand in acest sens discutii cu ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, cu fabricanti de echipamente si componente in domeniu, precum si cu reprezentantii principalelor santiere navale.
In perioada 22 - 24 august se va incheia, la Constanta, activarea august 2008 a gruparii navale BLACKSEAFOR. ... Pe timpul escalei in Portul Constanta, membrii gruparii navale BLACKSEAFOR vor desfasura ateliere de lucru, antrenamente la cheu si vizite la Comandamentul Flotei, la Prefectura, Primarie si Consiliul Judetean Constanta.
In primele trei luni ale anului 2009, veniturile Autoritatii Navale Romane (ANR) au atins aproximativ 16.
Peter Anderson, reprezentant al IMO, Paul Branza (foto) si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct al ANR, alti specialisti ai Autoritatii Navale Romane, experti din cadrul administratiilor maritime din Albania, Croatia, Estonia, Lituania, Polonia, Slovacia si Ucraina, precum si reprezentanti ai institutiilor de profil din Romania, Administratiei Porturilor Maritime Constanta, Administratiei Canalelor Navigabile, Directiei Judetene pentru Accize si Operatiuni Vamale Constanta, operatori portuari si agenti economici.
Primele ore ale jocului, nedistractive, s-ar putea sa-i alunge pe cei care asteapta rezultate pe loc.Bataliile navale sunt incitanteÎn anul 1720, trei natiuni îsi disputa suprematia în Marea Caraibelor si, în acelasi timp, se confrunta cu amenintarea piratilor.
Fortele Aeriene Uruguayene investigheaza OZN-urile, acestea fiind la curent cu acest fenomen. ... El face parte din fortele aeriene care se ocupa in acelasi timp si cu studiul fenomenelor OZN. ... Se pare ca acest eveniment a fost chiar primul de acest fel organizat de fortele armate.
Al doilea an la Revolutie In martie-aprilie 1822 fortele otomane distrug insula Hios. ... Fortele otomane se aliaza cu egiptenii, care ocupa Creta si Kasos, in timp ce otomanii distrug Psara. ... La Methoni si la Kafiria se dau batalii navale victorioase.
Premiera de anul acesta sunt trei remorchere care au intrat recent in Serviciul Fortelor Navale Romane. ... Fortele navale au promis exercitii noi la show-ul naval de anul acesta, simuland lupte intre vase militare.
Un alt scop al acestui exercitiu a fost ridicarea nivelului de interoperabilitate intre Fortele Navale ale Romaniei si Bulgariei, sustin surse din cadrul Statului Major al fortelor Navale Romane.
De preluarea Santierului Naval Mangalia s-a aratat interesata si compania Blohm & Voss, divizia de constructii navale a concernului german ThyssenKrupp, care s-a retras intre timp de la privatizare pentru a prelua apoi celalalt santier naval din Mangalia, santierul militar.
European Command (EUCOM) si Fortele Navale ale SUA (U.S. ... Cel de-al doilea contract va include toate facilitatile Fortelor Navale ale SUA, cu o infrastructura mai redusa in perimetrul elementelor sistemului de aparare antiracheta al SUA.
Romania vrea sa cumpere submarine noi in acest an. Asta transmit, intr-un comuncat, Fortele Navale Romane.
Iata deci fortele cu care PSD se confrunta. ... sa acuze fortele care instiga la destabilizarea statului, asa cum Basescu si oricare alta forta politica au facut-o/ar fi facut-o;
Dosarul releva faptul ca Fortele Aeriene (RAF) au fost interesate in special de orice tehnologii noi care ar putea fi utile pentru programele lor, mai ales in propulsie, invizibilitate (stealth) si fenomene electromagnetice.
Avem dreptul de a manifesta legal pana la ora 18.00 (...) Intoarceti-va cu spatele catre fortele de ordine. ... Lupta noastra nu este cu fortele de ordine, lupta noastra este cu membrii Guvernului. Rugam inca o data fortele de ordine sa inceteze provocarile.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... A existat si un schimb de informatii cu Fortele Aeriene din Brazilia.
google-analytics.com