Cautare

976 de rezultate pentru "fortele navale" (3.90 secunde)
Joseph Gradisher, purtatorul de cuvant al biroului adjunctului sefului pentru razboiul informational in operatiunile navale, a declarat, pentru Washington Post si Newsweek, ca, incepand cu anul 2014, OZN-urile au intrat in spatiul aerian militar de cateva ori pe luna.
Spencer, prin care isi exprima ingrijorarea fata de recentele evenimente legate de OZN-uri, care afectau fortele militare americane. ... - Echipajelor aeriene navale li s-au furnizat instructiuni de raportare pentru a determina frecventa si locatia UAS-urilor care opereaza in zonele de antrenament.
Ultima samavolnicie pusa la cale de familia Babus vizeaza evacuarea discretionara a Ligii Navale Constanta din sediul de pe str. ... Printre personalitatile de prim rang ale Ligii Navale Constanta se numara viceamiralii (r) ing.
In plus principalele autoritati portuare si navale nu au fost reprezentate in nici un fel la festivitatea primirii presedintelui Basescu la bordul fregatei "Ferdinand” si a navei scoala "Mircea”.
Preda pleaca in Ministerul Transporturilor de pe pozitia de inspector special gradul II din cadrul Compartimentului autorizari agenti economici al Autoritatii Navale Romane.
Initial a fost subordonata Ministerului Afacerilor Straine, apoi la Ministerul Aerului si Marinei (in anii interbelici) si ulterior la Ministerul Transporturilor - PCA (Porturi si Comunicatii pe Apa), apoi DTN (Departamentul Transporturilor Navale), ISNC (Inspectoratul de Stat al Navigatiei Civile).
Ca raspuns la Scrisoarea de la Iguassu, care cerea ca toate documentele privind subiectul OZN, aflate in posesia Fortelor Navale si Fortelor Aeriene, sa fie facute publice, in concordanta cu Legea Accesului la Informatii (Access to Information Act), pe 18 aprilie 2013, a fost convocata o sedinta la sediul Ministerului Apararii, din capitala federala Brasilia.
Fondurile discutate au facut referire, evident, la lucrari care sa vizeze Dunarea, respectiv la coridorul VII si eventuale proiecte comune romano-bulgare de dezvoltare, astfel incat sa fie asigurat un climat fara poluare si cu cat mai putine incidente navale, a precizat seful ANR Constanta, Paul Branza.
Din toate informatiile, se pare ca Tariceanu a dorit sa vada navele militare, iar Melescanu sa discute cu reprezentantii Fortelor Navale pe o tema lansata inca de acum o saptamana, referitoare la modernizarea fregatelor "Regina Maria" si "Regele Ferdinand", precum si a submarinului "Delfinul".
Sfanta Maria si Ziua Marinei a fost sarbatorita de politicienii contanteni in primul rand pe faleza Cazinoului, acolo unde ceremoniile au fost deschise zeul Neptun, insa "vedetele" cu adevarat au fost navele Marinei Militare care au pregatit simulari de atacuri navale, alaturi de cea mai noua achizitie a Fortelor Navale Romane, elicopterul Puma Naval.
Pe baza acestui examen, specialistii Autoritatii Navale Romane vor prelungi din oficiu valabilitatea brevetului de comandant de nava. Atat scolarizarea cat si examinarea vor fi facute de catre Centrul Roman pentru Pregatirea si Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).
Izbucnirea neprevazuta a razboiului din Caucaz a dat peste cap si programul activarii Blackseafor (grupare navala constituita din unitati navale ale statelor riverane Marii Negre, care se activeaza de doua ori pe an si actioneaza "la chemare", cu acordul tuturor statelor ce fac parte din Blackseafor).
Navele fluviale sub pavilion romanesc indeplinesc - cele mai multe dintre ele, in special cele care naviga si in alte tari - standardele tehnice romanesti aliniate la normativele europene din domeniu, referitoare la siguranta navigatiei, a declarat, pentru "Replica", Petre Chirobocea (foto), seful Serviciului Siguranta Navigatiei si Coordonarea Porturilor din cadrul Autoritatii Navale Romane (ANR) - fost prefect al judetului Constanta.
Autoritatea Navala Romana si Politia Transporturi Navale, membre in Asociatia Europeana a Politiilor si Autoritatilor Navale - AQUAPOL, au desfasurat, in baza unui plan de actiune, o ampla actiune comuna de verificare a documentelor ambarcatiunilor de agrement si a certificatelor conducatorilor acestora.
In schimb, un aspect mai imbucurator se manifesta in domeniul constructiilor navale din Romania, santierele navale din tara noastra lucrand in prezent la capacitate maxima, este de parere presedintele CCINA.
Incepand cu prima zi a anului in curs, Directia Economica a Autoritatii Navale Romane aplica Planul de Conturi Unic pe Economie aprobat prin OMFP nr.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Galati, dar si ANAF, au comis o gafa dupa ce au demarat procedurile de executare silita impotriva Autoritatii Navale Romane, prin Capitania Zonala Galati, pentru neplata unor obligatii fiscale pe care institutia si le achitase deja.
Ministrul Ludovic Orban si-a inceput seria de intilniri cu liderii sindicatelor din sectorul Transporturi navale. ... "Problemele pe care le vom ridica noi vor fi in mare masura legate de activitatea salariatilor din transporturile navale", ne-a mai spus Frunza, care ocupa si functia de prim-vicepresedinte al CSNTR.
La sediul Autoritatii Navale Romane din portul Constanta se va desfasura in perioada 27-28 mai a.c.
Demn de remarcat, este faptul ca pentru prima data o nava a Fortelor Navale Romane viziteaza Portul Copenhaga.
google-analytics.com