Cautare

2728 de rezultate pentru "florin chise la targ ploiesti" (2.98 secunde)
Palinca de mere si palinca de pruna au fost extrem de cautate la targul traditional Rural Fest organizat in Parcul Kiselleff din Capitala. Florin Chise din judetul Bihor a fost prezent in cadrul acestui targ exceptional cu palinca de mere si palinca de pruna.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la un targ hand made desfasurat la Hotel Marshall din Calea Dorobantilor, intre 28 noiembrie - 2 decembrie. "La acest eveniment am fost dusi de nas toti expozantii!
Ministerul Agriculturii organizeaza, in perioada 1 — 3 aprilie, la Palatul Parlamentului, o expozitie de produse traditionale romanesti si de artizanat, la care participa 30 de producatori romani si cativa din Republica Moldova, iar pe 3 aprilie va avea loc o degustare de vinuri si de produse traditionale.
Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL. ... Lista USL ramane deschisa la Bucuresti, unde abia au inceput sondajele pentru stabilirea candidatilor la Primaria Generala si cele de sector.
Semnalele pe care dezvoltatorii le-au tras, legate de atingerea unui minim istoric al preturilor si de eventualele schimbari in piata care pot aparea de anul viitor, au adus in ultimul targ imobiliar al anului acea categorie de cumparatori care astepta cea mai buna perioada sa-si cumpere locuinta.
Un alt nume amintit, ce-i drept mai rar, este cel al prim-vice-guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei , profesorul universitar (la ASE) Florin Georgescu, un tehnocrat perfect, aflat la varsta maximului potential (63 de ani).
Florin Piersic si-a sarbatorit implinirea a 81 de ani pe scena Operei Nationale din Timisoara, unde a jucat in piesa Straini in noapte. Cu acest prilej, Florin Piersic a declarat:
In mod evident, nume foarte vechi, aflandu-si originea in limba latina, unde a fost preluat de la zeita Flora, a vegetatiei si a culturilor, Florin s-a pastrat pana in zilele noastre sub diferite forme, fiind mai raspandit pe teritoriul romanesc decat in zonele invecinate, care insa l-au imprumutat pe cale culta.
PNL Prahova a dizolvat, in ultimele zile, conducerile a sase organizatii care au obtinut sub 15% din voturi la alegerile locale, printre care si filiala din municipiul Ploiesti.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Cosmin Pam Matei) Comisia Nationala de Strategie si Prognoza (CNSP) a publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice procedura pentru realizarea autostrazii Ploiesti - Brasov prin Parteneriat Public-Privat, lucrare estimata la 1,36 miliarde de euro, fara TVA.
Florin Gheorghita si OZN-ul din 1968 (Autor:
Florin Piersic, mesaj ciudat: ... Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult.
Regionala CFR Calatori a fost nevoita sa opereze mai multe schimbari in circulatia unor trenuri de calatori ca urmare a lucrarilor care se efectueaza la infrastructura feroviara intre statiile Fierbinti si Dridu pina pe data de 30 martie 2007.
British American Tobacco Romania, al doilea contribuabil ca marime la bugetul statului si unul dintre principalii investitori straini in Romania a anuntat marti, 15 noiembrie, planurile sale de dezvoltare pentru urmatorii 5 ani, fabrica din Ploiesti urmand sa devina a doua ca importanta din Europa la nivel de grup.
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!
In cadrul ultimului targ imobiliar al anului, desfasurat in perioada 3-6 decembrie la World Trade Center Bucuresti, vizitatorii nu mai vin sa ia pulsul pietei, ci sa cumpere locuinte.
la targul din weekend fara a avea case de marcat.
Grupul European Drinks a fost unul dintre putinii reprezentanti ai Romaniei care au participat la cea de-a 35-a editie a Targului International de Dulciuri si Biscuiti ISM Cologne din Köln, Germania. ... ISM este cel mai mare si mai important targ de dulciuri si biscuiti din lume.
google-analytics.com