Cautare

395 de rezultate pentru "fixa" (3.81 secunde)
Mai mult chiar, datorita acestei decizii, abonatii RomTelecom pot alege sa devina si abonati ai unui alt operator de telefonie fixa, platind insa factura tot la RomTelecom numai pentru serviciul de acces (abonament fara minute incluse).
Banca Comerciala Romana (BCR) a extins scadenta certificatelor de depozit cu discount la doi ani, pentru care ofera o dobanda fixa la lei de 7,25% pe an, informeaza un comunicat al bancii.
In plus, 4,9 la suta din totalul traficului de voce a fost generat in retelele furnizorilor alternativi de servicii de telefonie fixa, iar 42 de procente reprezinta trafic de voce din reteaua fostului operator monopolist, Romtelecom, se arata in "Raportul privind sectorul de comunicatii electronice din Romania in anul 2005", dat publicitatii, ieri, de Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRC).
Romtelecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de noi numere pentru furnizarea de servicii de telefonie fixa in judetul Braila.
Compania de comunicatii RCS-RDS a actionat in instanta Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii din cauza unei decizii a acestei Autoritati cu privire la diferendul existent intre cunoscuta firma furnizoare de televiziune prin cablu, Internet si telefonie fixa si o societate constanteana din acelasi domeniu de activitate.
Dobanda fixa sau variabila? Alt cost ascuns al creditelor pot fi considerate si nivelul, si forma dobanzii - fixa sau variabila.
Fie ca sunt furnizori de telefonie fixa sau mobila, operatorii de pe piata ne promit de la anul servicii integrate. Astfel, acelasi operator de telefonie fixa va oferi si servicii de telefonie mobila.
Este vorba despre un credit destinat achizitiei unei locuinte si nu numai, avand o dobanda fixa de 6% pe an. ... Nu numai dobanda este fixa, ci si ratele lunare, creditul fiind acordat in lei.
Pina la finalizarea negocierilor, insa, sindicalistii si administratia au decis ca din fondul de salarii aprobat de Ministerul Transporturilor sa se dea, incepind cu 1 martie, o suma fixa pentru fiecare salariat.
Mentionam ca in formula de calcul precizata in caietul de sarcini nu se specifica daca marja trebuie sa fie fixa sau variabila", precizeaza Bancpost.
Pentru a putea beneficia de un Credit Locativ, clientul trebuie in prima etapa sa economiseasca o anumita suma de bani timp de minim 18 luni, pentru ca, in a doua etapa, sa obtina un credit in lei, cu o dobanda fixa de 6 % pe an.
Aici exista creditul Plus Capital, cu o dobânda fixa de 9% pe an, împrumutul fiind acordat pe sase luni. ... Cea pentru investitii se acorda pe o perioada de pâna la cinci ani, dobânda fiind fixa - 17% pe an.
Astfel, dobanda fixa este stabilita in contractul de credit si este valabila pe intreaga durata a creditului.
Numarul abonatilor de telefonie fixa a scazut la juamtate in ultimii patru ani. ... Pentru a-i atrage pe clienti, dar si pentru a rezista pe piata, companiile de telefonie fixa au venit cu o serie de pachete de servicii, evident, la pret redus.
Partea proasta este ca majorarile de dobanda se aplica tuturor creditelor pe care bancile le au in portofoliu, deci si creditelor deja acordate, cu exceptia situatiei in care creditatul se afla inca in perioada (de maximum 3 ani) cu dobanda fixa stabilita prin contract.
Pana pe 30 octombrie, in baza de date au fost inregistrate 2.481 de cereri de portare, 2.769 pentru telefonie mobila si 72 pentru telefonie fixa, iar numarul cererilor de portare se dubleaza de la o zi la alta din 21 octombrie, de cand a fost implementata portabilitatea numerelor in Romania.
Acesta a luat un credit ipotecar in 2008, in valoare de 63.000 de franci elvetieni, la o rata a dobanzii de 3,99% pe an - fara a se specifica daca este fixa sau variabila - si un comision de risc de 0,22%, rata lunară
Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu pâna la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa a operatorului catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii business, a anuntat vineri compania.
Toate convorbirile telefonice si SMS-urile vor fi de astazi înregistrate de operatorii de telefonie fixa si mobila si vor fi stocate timp de sase luni, potrivit Legii nr.
Raportul mai arata ca in Romania aproximativ 6 gospodarii din 10 au instalata (cel putin) o linie telefonica fixa in timp ce in 82% din gospodarii se folosesc servicii de telefonie mobila.
google-analytics.com