Cautare

395 de rezultate pentru "fixa" (3.35 secunde)
- BCR - 33.250 RON, cu dobanda fixa primul an de 7% - BRD - 28.900 RON, cu dobanda fixa de 10,5% pe an - Banca Carpatica - 30.000 RON, cu dobanda de 10,5% - Banca Romaneasca - 38.500 RON, cu dobanda variabila de 7,25% - Banca Transilvania - 30.000 RON, cu dobanda fixa primii trei ani de 9,5% - CEC - 30.000 RON, cu dobanda fixa pe primii trei ani de 9,75% - Raiffeisen - 35.000 RON, cu dobanda variabila de 7,6% - Bancpost - necesita salariu mai mare 1.000 RON - Finansbank - necesita salariu mai mare de 765 RON Dobanzile publicate nu sunt dobanzile anuale efective.
Depozitele bancare cu rata fixa sunt din ce in ce mai frecvente in oferta bancilor. ... Pana acum, bancile din Romania care au lansat depozite cu dobanda fixa ofereau aceasta facilitate doar pentru depozitele atrase pe termen redus, de cel mult un an.
Pentru aceste valori, spre exemplu Alpha Bank ii ofera solicitantului creditul ipotecar in euro Alpha Housing, cu dobanda fixa de un an, cu o DAE de 6,29% si cu o rata a dobanzii de 5,9%.
Unul dintre cele mai cautate credite pe domeniul imobiliar este creditul cu dobanda fixa. ... Pentru acest credit, dobanda va fi fixa pentru o perioada de un an, iar la acordare se va plati un comision de 1%.
In cadrul sedintei de negociere desfasurate marti dupa-amiaza, liderii FSS Metarom Galati, UTSL si Forum au solicitat o majorare in suma fixa de 150 de lei, de care sa beneficieze fiecare dintre siderurgistii incadrati in baza grilelor de salarizare, in timp ce sindicalistii de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) nu au fost de acord cu aceasta propunere, solicitand cresterea cu 25% a fondului de salarii si acordarea unei majorari fixe de 275 de lei tuturor salariatilor.
Diferenta este data de dobanda, care la Banca Romaneasca este fixa pentru primele 6 luni, astfel incat suma totala rambursata dupa trei ani de creditare va fi de 5.472 de franci elvetieni, adica de 12.038 de lei.
Operatorii de telefonie fixa care vor prelua un abonat dintr-o alta retea de telefonie fixa vor plati 13 euro pentru fiecare numar portat, in timp ce in reteaua mobila tariful va fi cu doi euro mai mic, adica 11 euro, potrivit Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC).
  La BCR, povara începe dupa un an Chiar daca banca sustine ca nu a majorat dobânzile la creditele în sold de aproape un an, clientii care au contractat anul trecut sau acum doi ani credite de nevoi personale fara garantie si cu dobânda fixa în primul an au surprize din anul al doilea.
Consultantul de credit ne recomanda sa luam creditul pe sapte ani, cu rata fixa, pentru ca dobânda "este buna": ... Nu mai avem cu dobânda fixa", ne spune functionara.
Contractul prevede o dobanda de 5,8%, fixa in primul an, si , dupa aceasta perioada, a devenit variabila. ... Prima ramane fixa pe durata contractului.
In formula de calcul a dobanzii variabile obligatoriu se foloseste indicatorul EURIBOR, plus marja fixa a bancii, plus comisioanele acceptate de lege.
Începând din aceasta saptamâna, operatorul national de telefonie fixa ofera clientilor sai minute gratuite nelimitate în retea si multe alte bonusuri, dupa modelul companiilor concurente. ... Toti clientii vor fi informati personal despre noile tarife pentru abonamentele de telefonie fixa, care vor intra în vigoare începând de astazi.
Insa veniturile firmei traditionale de telefonie fixa au scazut la 222,1 milioane de euro de la 222,9 milioane de euro, potrivit raportului prezentat de grupul OTE.
Numerele de telefonie fixa vor functiona de la 1 august numai cu prefix, iar pana la 30 septembrie, cand se va incheia Planul national de numerotatie, toate numerele de telefon vor fi formate din 10 cifre, a anuntat joi ANRCTI.
"Incepand din 13 aprilie 2012, clientii care aleg pachetele de televiziune, voce fixa si internet de la Romtelecom pot sa faca economii de 300 lei (TVA inclus) pentru orice contract incheiat pe o perioada de 2 ani, beneficiind si de un telefon fara fir, inclus", potrivit oficialilor Romtelecom.
Cu cat e mintea mai orientata spre un obiectiv, cu atat mai mare va fi suferinta, anxietatea si frustrarea, fiindca odata ce ti-ai stabilit un scop, te vei indrepta spre o destinatie fixa.
Proiectul de lege prevede obligativitatea furnizorilor de telefonie fixa si mobila si de internet sa retina timp de 6 luni anumite date ale abonatilor care sa fie trimise, la cerere, autoritatilor din domeniul sigurantei nationale pentru actiunile de prevenire, cercetare, descoperire si urmarire a infractiunilor grave.
“Dintre furnizorii activi de servicii, avem 61 pentru telefonie fixa, 4 pentru telefonie mobila si 515 pentru Internet“, a declarat ieri presedintele ANRC, Dan Cristian Georgescu, cu prilejul Zilei Comunicatiilor.
12,6% pe an (variabila) BRD - pentru Dacia Logan, Renault sau Nissan - 14% fixa, 26% variabila; ... dobinda fixa - 14,5% pe an. ... 15% (termen scurt) 16,5% (termen mediu) dobinda fixa:
RomTelecom va lansa la 3 octombrie opt optiuni pentru serviciile de voce, reducand tarifele pentru anumite tipuri de convorbiri in schimbul achitarii unui abonament lunar, care se va adauga celui de baza, anunta operatorul de telefonie fixa.Pentru clientii persoane fizice, operatorul va reduce cu 15% pana la 25% convorbirile de pe fix pe mobil, iar pentru convorbirile internationale RomTelecom va practica reduceri de 20% din tariful normal.
google-analytics.com