Oamenii legii spun ca si Petre Garoafa, tatal Gabrielei Mitu, femeia care a murit alaltaieri in Dunare, in urma unei presupuse sinucideri, a fost injunghiat.
Emilian Nicolae, seful politiei Cernavoda, a confirmat decesul barbatului si a spus ca deja este vorba despre o crima dubla. Acesta a mai mentionat ca printre suspecti se afla chiar ginerele sotilor Garoafa, Bogdan Mitu, cel despre care se credea ca s-a sinucis ieri alaturi de consoarta sa, Gabriela.
Numai ca, absenta cadavrului acestuia i-a pus pe ganduri pe politisti. Petre Garoafa a fost gasit injunghiat sub un pat, in alta camera decat cea in care se afla sifonierul in care a fost descoperit cadavrul sotiei sale. Criminalistii se afla inca la fata locului si cercetarile continua.
Se pare ca sotul tinerei despre care initial s-a spus ca s-a sinucis ar fi, de fapt, autorul triplului asasinat.
Acesta nu e de gasit nicaieri, desi mama sa spune ca fiul ei a murit cu siguranta.
Daca s-au sinucis impreuna sau daca barbatul i-a luat viata sotiei sale, apoi s-a aruncat in apa nu se stie inca. Rudele acestora nu exclud nicio posibilitate, asemenea oamenilor legii. Persoane apropiate celor doi spun ca Bogdan era foarte gelos si poseiv, ca o obliga pe femeie sa isi lege sanii strans pe langa corp sa nu i se vada si ca il cred in stare sa-si fi ucis sotia. Pe de alta parte, Doina Stoica, mama lui Bogdan Mitu, spune ca baiatul ei nu ar fi fost in stare de o asemenea grozavie, mai ales pentru ca nu i-ar fi permis starea de sanatate.
Barbatul era bolnav de cancer si, din cate se pare, medicii i-ar mai fi dat doar trei saptamani de viata.
Mama lui Bogdan mai spune ca fiul ei ajunsese sa cantareasca 40 de kilograme si ca nu ar fi putut, fizic, sa-si care sotia. Aceasta a mai precizat ca nora sa suferea foarte tare din cauza starii de sanatate a lui Bogdan si ca spunea adeseori ca se va omori daca sotul ii va pieri.
Valentin Armean, seful Politiei Transporturi Maritime Cernavoda, spune ca se iau in calcul toate posibilitatile: "Sa se fi sinucis impreuna, el sa o fi omorat pe ea si apoi sa se fi sinucis si el, sau dupa ce a omorat-o pe ea, sa fi plecat. Verificam toate pistele, in conditiile in care singurul nostru martor este un copil de 14 ani".
In cazul in care Bogdan Mitu nu ar fi criminalul, atunci unde este cadavrul sau? Pentru ca acesta nu e de gasit nicaieri!