Vita Lepadatu din Valcea impreuna cu fiul ei, Constantin Lepadatu, participa in luna decembrie la targul de la Universitate.
"Am adus tot ce se lucra in vechi timpuri. Nici obiectele mostenite in vechiul timp nu le poti lasa uitarii. Tot ce ai primit in dar trebuie sa daruiesti. Am 2 baieti, 3 nepoti si 2 nore. Unul dintre fiii mei, Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto. Au ramas fara serviciu si atunci le-am zis ca nici batranii nostri nu au murit de foame si ca daca muncesc Dumnezeu ii rasplateste", ne-a spus Vita Lepadatu.
"Avem obiecte din lemn facute de mine, de sotul meu si de copiii nostri: linguri de mancat, scaunele din lemn - 50 RON, vase, platouri pentru mancare, linguri cu farfurie - la 10 RON si linguri mari, sculptate - la 15 RON", ne-a spus Vita Lepadatu.


Ce mai gasiti la standul lor

- boluri din lemn - la 30, 40 si 50 RON
- mojar de usturoi - la 15 RON
- linguri sculptate - intre 20 - 50 RON
- tocatoare
- tavite de mamaliguta

"Toata familia e implicata in afacere! De la 6 ani, merg cu parintii prin tara, la diverse targuri! Mai am un frate, iar sotiile noastre sunt si ele implicate in aceasta afacere", ne-a spus Constantin Lepadatu, fiul doamnei Vita Lepadatu.