Zilele trecute, Oana Turcu si Cristi Brancu s-au relaxat la Youness Clinic (www.younessclinic.ro), un centru de terapii situat la doar 40 km de Bucuresti, in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana.
Pe langa rasfatul prin masaje, plimbari prin padurea din apropiere, hrana vegetariana si detox, fiul lor Teddy a beneficiat si de o terapie pentru cresterea imunitatii. Pachetul Infantia este destinat celor mici, abordand tratamente eficiente si naturale pentru boli specifice varstei. Terapia ajuta la imbunatatirea imunitatii, tratarea alergiilor si a bolilor respiratorii la copii. Un pachet include cazare si trei mese pe zi, fiind disponibil atat in varianta de weekend, cat si pentru 7 sau 10 zile, pretul fiind de 60 euro/zi, ne-a spus dr. Stefan Stangaciu, presedinte onorific al Youness Clinic, medic atestat in acupunctura, api-fito-aroma terapie, formator in apiterapie si autor de carti de specialitate in mai multe limbi.

Cuceriti de metodele de diagnosticare si tratament

Oana Turcu si Cristi Brancu s-au declarat incantati de experienta traita in weekend. La final de saptamana avem nevoie sa ne incarcam bateriile. La Youness Clinic am fost intampinati cu caldura, ne-am relaxat la masaj, am invatat lucruri noi despre hrana sanatoasa, iar dr. Stefan Stangaciu ne-a cucerit cu metodele sale de diagnosticare si tratament. Fiul nostru s-a bucurat si el de terapia pentru cresterea imunitatii, recomandata copiilor, ne-a declarat Oana Turcu.
Clinica este dotata cu 36 de locuri de cazare de 5*, baza proprie de tratament si cabinete medicale. Exista sali dedicate terapiei, tehnicilor de respiratie, relaxare si altor proceduri de tratament, piscina, sauna umeda (cu inhalari de propolis, polen, miere si uleiuri esentiale), sauna uscata, jacuzzi si sali de masaj. Un alt beneficiu sunt cei 10.000 mp de teren in padure destinat exclusiv relaxarii si plimbarilor in natura.