Cautare

525 de rezultate pentru "filme" (3.01 secunde)
Motorul de cautare Google marcheaza cu un Google Doodle special 117 de ani de la nasterea creatorului de filme si a pictorului americano-german Oskar Fischinger. ... A facut mai multe filme, unele dupa compozitiile muzicale ale lui Franz Liszt sau Bach.
Actrita si regizoarea Delia Antal este mare amatoare de filme.
CARAVANA METROPOLIS revine vara aceasta cu cele mai bune 15 filme europene si de autor, in Bucuresti si alte noua orase din tara, a anuntat Asociatia Culturala Metropolis, cea care organizeaza evenimentul.
Cele 12 filme prezentate in cadrul Zilelor Filmului German la Bucuresti sunt opt filme de fictiune si patru documentare, prezentate pe parcursul a sapte seri la Cinematograful Studio.
AGERPRES / Proiectie de filme frantuzesti din selectia Festivalului NexT, de Ziua Frantei Scurtmetraje frantuzesti, ce au fost incluse in selectia Festivalului International de Film NexT in ultimii doi ani, vor fi proiectate marti, de Ziua Frantei, la Bistro "Chez Elvire" din Bucuresti, informeaza organizatorii.
Celebritatea si popularitatea actorului au venit nu doar din rolurile de pe scena, ci si din cele de pe marele sau micul ecran, el avand o bogata activitate in cinematografie, unde a jucat in peste 55 de filme.
Despre filme scrie pe Cinemil.ro. ... Cand merg la festivaluri gen TIFF ma duc zilnic si vad minimum doua filme. Anul acesta am stat sapte zile in Cluj si am vazut, cu totul, scurte si lungi, peste 100 de filme. ... - Sa recomand filme din ultima perioada?
Celebritatea si popularitatea actorului au venit nu doar din rolurile de pe scena, ci si din cele de pe marele sau micul ecran, el avand o bogata activitate in cinematografie, unde a jucat in peste 55 de filme.
Productia se bazeaza pe cazul real al banditului de cetatenie romana Attila Ambrus, ce a operat in anii 1990 cu o cutezanta pe care oamenii o vazusera, pana atunci, doar in filme.
Cu ceea ce i s-a intamplat pana in 1989 ar fi avut material pentru cel putin trei filme despre sine, ar fi putut turna un fel de cantec despre mine insumi cu urias succes de casa.
Primaria Municipiului Calarasi, impreuna cu Asociatia CineCultura invita spectatorii de toate varstele la o noua serie de filme ce vor fi prezentate in cadrul Caravanei filmului romanesc -Cartea si filmul.
Cele mai bune si cele mai asteptate filme de animatie pentru copii vin in fiecare an la Minimest, sectiunea speciala dedicata celor mici a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est.
Altii sfideaza moartea cu umor negru si cantece ironice sau vizionand filme horror cu prietenii.
Actrita Amy Adams, care a mai lucrat cu regizorul si pentru alte filme, admite ca, la inceput, scenariul a bulversat-o, mai ales ca trebuia sa joace rolul lui Lynne de la 20 la 70 de ani si sa imbrace complet ambitiile ei.
Ajunsa pentru prima oara in zece ani la Craiova, manifestarea gazduieste o sectiune cu filme care au ca tema fotbalul. ... In perioada 4 - 7 mai, cinematografele Patria si Modern vor oferi craiovenilor posibilitatea de a vedea zece filme produse in noua tari europene.
De altfel, potrivit reprezentantului companiei, cumparatorii au inceput deja de cativa ani sa se orienteze spre filme ieftine si slabe calitativ fara sa-i intereseze de cele mai multe ori cine este producatorul.
DDTV are specificul ei, filme si desene animate. Cea de-a treia televiziune o voi crea ca sa separ desenele animate de filme. Va fi una doar cu desene si una cu filme.
Au fost apoi armatele de necro-cinefili, rigurosi esteti si doldora de principii, care fix in ziua mortii s-au simtit datori sa-i desfiinteze opera lui Nicolaescu, reducand-o sumar si nedrept la "productii politiste fara valoare si filme propagandistice".
filme online 5. ... cum se machiaza Top 10 filme populare: ... filme noi 9. muzica noua 10. rezultate live Top 10 cele mai cautate feluri de mancare:
Un minus pentru browser este absenta Flash-ului, asa ca nu veti putea vedea filme de pe serialepenet.ro sau vplay. Dincolo de browser, noua interfata va permite sa cumparati si sa inchiriati filme, jocuri si muzica.
google-analytics.com