Cautare

525 de rezultate pentru "filme" (3.73 secunde)
In ce filme a jucat AUDREY HEPBURN. ... AUDREY HEPBURN a jucat intr-o serie de spectacole muzicale si a avut o serie de roluri secundare in filme britanice.
Tinand cont ca mai am un HDD externe de 1 TB plus acesta de la laptop de 1 TB, m-am gandit ca sunt suficienti pentru a stoca orice informatie doresc, de la filme la o calitate FULL HD pana la ultimile jocuri aparute.
Mai mult decat atat, 57% dintre pastorii americani au sustinut ca vizioneaza filme pentru adulti, dar ca incearca sa se debaraseze de aceasta obisnuinta.
Publicul bucurestean se va putea bucura alaturi de prieteni si familie, in racoarea serii, de filme in avanpremiera nationala, filme recunoscute international pentru valoarea lor cinematografica si pentru succesul la public. ... Concert Lavinia Raducanu & Taraful Rromak, prezentare trailere filme si spot Cinema in aer liber 1.
Si in acest an, publicul se va putea delecta cu filme de calitate, dupa cum urmeaza:
weekend cu filme si muzica sub cerul liber Evenimentul Marele Picnic, adus la viata de ShortsUP, a ajuns la editia a 3-a.
Concursul de filme, organizat de Primaria Calarasi, are un castigator La concursul de filme de prezentare organizat de catre Primaria Municipiului Calarasi prin Muzeul Municipal Calarasi s-au incheiat primele doua etape: ... 5 filme au fost inscrise la concursul Calarasi/Acasa:
A vazut toate filmele si serialele care se pot vedea, a si tradus filme si recomanda Snowpiercer-ul tradus de ea. ... M-am crezut isteata, destul de isteata incat sa traduc filme si sa scriu o carte.
Dupa stingerea ultimelor ecouri ale Noului Val, se lasa furat de stereotipia unor filme comerciale (umor, suspans, aventuri), contribuind astfel la crearea mitului Bebel, actorul-cascador pentru care conditia fizica e la fel de importanta ca si talentul, arata sursa citata.
proiectii gratuite de filme, de la comedie la documentar, thriller si drama (Autoare: ... - Programul acestei editii va include filme lansate in ultimul an in Romania si America Latina, printre care castigatorul premiului Oscar pentru cel mai bun film strain si primul documentar despre frumusetea salbatica a naturii din Romania.
A fost perioada in care a realizat doua filme pe an. ... "Poker" si "Ultimul corupt" au generat impreuna peste jumatate de milion de lei si s-au incadrat in top 10 cele mai vizionate filme ale anului in cinematografe.
FARCAS) Internetul (si nu numai) este inundat cu filme si istorii senzationale privind aparitii OZN, relatii cu extraterestri, baze subterane, tratate secrete, autopsii ale unor creaturi din nave nepamantene prabusite s.a.m.d.
De cate ori nu am exclamat "astia au vazut prea multe filme!”? ... Si sa nu spunem ca unii lasa impresia ca au vazut prea multe filme??
Pentru un adolescent de 13 ani a devenit normal sa se uite la filme pentru adulti. Un studiu arata ca jumatate dintre copiii cu varste sub 13 ani, au vazut filme destinate strict adultilor.
Exista filme despre cei care au rezistat cu darzenie lui Hitler sau Stalin. ... Noi nu prea am facut filme despre cei care au rezistat in inchisorile comuniste, impotriva unui regim totalitar, despre cei care s-au revoltat in anii comunismului, precum muncitorii din Brasov.
evident ca nu la noi in tara, ci in toata lumea, unde 2 milioane de internauti se uita la filme...
Cea mai simpla metoda de a verifica toate aceste caracteristici este fie sa va documentati temeinic pe site-ul producatorului sau prin downloadarea manualului televizorului, ori pur si simplu mergeti in magazin cu un stick plin de poze, muzica, filme si sa vedeti ce si cum citeste player-ul integrat.
Dupa numarul de filme realizate (peste 50 de lungmetraje), Sergiu Nicolaescu este, de departe, regizorul cel mai productiv din cinematografia autohtona, situandu-se in acelasi timp la nivelul celor mai activi cineasti in plan international.
Casey Affleck a devenit cunoscut pentru roluri de criminali in filme de succes cum ar fi The Killer Inside Me, sau Ain't Them Bodies Saints.
De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor. 84 de filme romanesti lansate in cinematografe sau festivaluri in 2015 au fost luate in considerare pentru desemnarea nominalizarilor celei de-a zecea editii a Premiilor Gopo.
google-analytics.com