Cautare

286 de rezultate pentru "filip" (3.46 secunde)
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit.
Presedintele CNA, Ralu FIlip, a aratat ca exista un conflict intre Legea 373 pentru alegerile generale si Legea audiovizualului 504. ... ", a spus Filip, referindu-se la faptul ca BEC nu poate da nici un fel de sanctiuni programelor de radio si televiziune, si nici CNA.
Picatura care a umplut paharul Presedintele PNL Bihor a lansat critici dure la adresa liderului PD Bihor, primarul Petru Filip, considerandu-l pe acesta vinovat de proastele relatii dintre cele doua partide.
"Poate o televiziune nu vrea sa dea politica, nu o poti obliga", a declarat Ralu Filip, presedintele CNA. ... Nu este un drept, ci un merit sa apari la televizor", a adaugat Filip. ... Senatorul PD Cristian Cucuian, membru al Comisiei de cultura, este de acord cu parerea lui Ralu Filip.
Liderul PD Bihor, Petru Filip, sustine ca duce o campanie "suta la suta transparenta financiar" si cere adversarilor lui Traian Basescu sa faca acelasi lucru.
Bani sunt, problema este insa sa ii gasesti si sa stii sa ii gestionezi" declara ieri presedintele PDL Bihor Petru Filip, ele referindu-se la faptul ca exista posibilitatea ca noua guvernare care va fi formata va taia din fonduri alocate scolilor din Oradea.
Acest anunt a fost facut chiar de vicepresedintele PDL, Petru Filip, liderul democrat-liberalilor bihoreni. Convins ca PDL va guverna incepand cu 1 ianuarie 2009, Petru Filip a declarat ca o parte dintre candidatii PDL Bihor vor primi functii importante.
La intalnirea de la Cotroceni a fost prezent si ministrul de Externe, Cristian Diaconescu, un subiect fiind, potrivit unor surse politice, declararea ambasadorului roman la Chisinau, Filip Teodorescu, persona non grata.
Declaratia a fost facuta in contextul anuntului de inscriere a senatorului Petru Filip in PSD. Ponta a declarat ca grupului parlamentar social-democrat i se alatura Petru Filip, un om care inseamna foarte mult pentru Oradea si pentru Bihor, dar si pentru miscarea politica de stanga.
a avut loc intrevederea domnului senator Petru FILIP, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului, cu E.S.
De asemenea, la intrevedere a mai participat si domnul senator Petru Filip, presedintele Comisiei pentru politica externa a Senatului.
Maria Filip si Vicentiu Iordache, directorii demisionari de la DGFP Dolj, ar fi trimis ANAF faxuri prin care spun ca s-ar fi razgandit si ca raman in functii.
SUVERANUL REGATULUI UNIT ESTE REGINA ELISABETA A II-A, ALATURI DE CARE STA PRINTUL CONSORT FILIP, DUCE DE EDINBURGH. ... SEFUL STATULUI IN BELGIA ESTE FILIP, CARE ARE PREROGATIVE LIMITATE SI A MOSTENIT TRONUL IN ANUL 2013.
Mircea Filip, medic primar oftalmolog, afirma ca dezlipirea de retina este o urgenta care poate duce la pierderea vederii. ... Tesuturile ajung in tensiune, se intampla o ruptura si apare dezlipirea de retina, explica Mircea Filip, medic primar oftalmolog.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
Filip 10 Hermannstadt: ... Filip, R. Pires, Bic - D. Nistor - M. Thiam Rezerve: Iliev, Pitian, A. Miron, Goranov, Remacle, L.
Presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Ralu Filip, considera ca ar fi benefica difuzarea de catre televiziunile din Romania a controversatului film “Trianon“.
Lege pentru toti Ralu Filip, presedintele CNA si candidat independent la Primaria Capitalei, a anuntat ieri ca toti candidatii vor avea conditii egale de participare in campania electorala din audiovizual, fiecare dintre ei urmand sa fie prezentat cel putin o data in prime-time, la posturile care intra in campanie.
La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu, Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta. ... Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu.
La primul numar, printre colaboratori se regaseau Fanus Neagu,Beatrice Buzea, Florin Condurateanu, Ralu Filip sau Nicolae Truta. ... N.Constantinescu, Ilie Purcaru, Maria Filip, Ion Vaduva sau Eugen Florescu.
google-analytics.com