BERBEC 21.03-20.04: Pana la mijlocul saptamanii trebuie sa fiti atenti sa nu va demascati adevaratele intentii ca sa va reuseasca surpriza. Va trebuie si un repaus pentru a stabili clar ce vreti in viitor. Va ajuta sa luati decizia corecta.

TAUR 21.04-21.05: Va confruntati cu erorile facute de alte persoane si de care se pare ca sunteti facuti raspunzatori. Eforturile dumneavoastra pentru a lamuri situatia nu sunt in zadar. Pastrati-va rabdarea si nu va dati frau liber tendintei native de a domina. Uneori, putina rezervare nu va aduce decat avantaje.

GEMENI 22.05-21.06: A sosit timpul pentru a face economii. Limitati-va strict la cheltuielile de rutina si feriti-va de cele extravagante. Utilizati mai bine timpul liber pentru a va alinta sufletul la umbra unei carti bune sau plimbati-va mai mult. Daca inca nu ati observat, natura a renascut de ceva vreme.

RAC 22.06-21.07: Se pare ca vi s-a deschis apetitul pentru discutiile cu prietenii si veti obtine chiar informatii suculente pe care le savurati apoi cu persoana iubita. Un bun prieten va cere o favoare pe care nu va sfiiti sa-l ajutati. Uneori micile placeri indeplinite atrag dupa sine mari satisfactii.

LEU 22.07-22.08: Castiguri banesti din surse neasteptate va lumineaza toata saptamana. Aveti grija ca urmeaza si scadenta unor facturi si taxe care va deposedeaza de o suma frumusica. Sa nu va para rau. Partenerul va propune o vacanta de vis petrecuta asa cum va place, la soare.

FECIOARA 23.08-22.09: Evitati izbucnirile emotionale. Apar unele neintelegeri cu partenerul de viata dar si finantele vor fi motiv de disputa. Situatia insa este salvata de cateva iesiri la iarba verde ce va vor detensiona. Fiti atenti ca se impun cateva modificari in jurul casei.

BALANTA 23.09-22.10: Mare atentie la cum va alegeti argumentele in fata unei persoane cu care locuiti. Discutati mai mult cu cei apropiati si veti gasi solutii la care nici nu visati. Asa aplanati conflictele si starea agitata care nu va face bine. Preocuparile pentru activitatile ce tin de creatie pot aduce rezultate excelente.

SCORPION 23.10-21.11: Perechea dumneavoastra va ofera in aceste zile parca prea multa dragoste si afectiune, iar copiii v-ar putea provoca unele dezamagiri. Oricum, nimic nu va multumeste. Nici prea mult dulce, nici prea sarat. Aveti grija cum va dozati rabdarea. Uneori puteti pierde tot pe o singura carte.

SAGETATOR 22.11-21.12: Cautati refugiul in sanul familiei? Pentru moment doar aici gasiti alinarea nervilor acumulati in ultima perioada. In weekend primiti un mesaj important prin posta ce aduce fericire intregii case. Adaugati pe lista si cateva excursii sau intalniri cu cei mai dragi prieteni.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va framanta transmiterea unui raspuns imediat la o problema de familie si cei care asteapta si-au cam pierdut rabdarea. Nimic complicat. Totul este sa va hotarati fara a ezita prea mult. Oricum, tineti cont ca apropiatii casei va sprijina mereu.

VARSATOR 20.01-18.02: Atitudinea dominanta pe care o afisati in ultima vreme atrage critici din partea colegilor si a prietenilor. Stati alaturi doar de persoanele care va pot da mai multa energie pozitiva si o stare de spirit potrivita ritmului vietii cu care v-ati cam obisnuit in ultimul timp.

PESTI 19.02-20.03: Urmeaza o saptamana norocoasa. Din punct de vedere personal va iese totul asa cum va doriti si nici profesional nu va merge prea rau. Weekendul il rezervati pentru vizite, in special la rude. Aflati in curand cateva vesti bune si va remontati dispozitia pentru zilele ce urmeaza.