www.click.ro informeaza: Cabral Ibacka a executat silit o firma pentru a-si recupera banii care i se cuveneau in urma prezentarii a doua evenimente.
Pe langa sarmul pe care il etaleaza pe micul ecran, Cabral are si abilitati de om de afaceri. El are mai multe firme care merg pe profit, printre care si Negru Production SRL. Prin intermediul acesteia a incheiat doua contracte pentru prezentarea a doua evenimente la un mall din Capitala. Povestea s-a intamplat in 2011. Atunci, ca un adevarat profesionist, Cabral si-a facut treaba si a emis doua facturi, semnate de el, prima in valoare de 7.636 lei si a doua de aproape 13.000 de lei (peste 200 de milioane de lei vechi).
Cand a venit vorba insa de incasarea banilor, beneficiarul a inceput sa ridice din umeri.
In 2013, a deschis doua procese impotriva firmei 4U Bright Ideas SRL, cea care nu-si onorase datoria. Si a avut succes.
Judecatorii i-au dat dreptate si au decis executarea silita prin toate mijloacele. "S-a incercat in nenumarate randuri contactarea paratei pentru clarificarea situatiei prin conciliere, toate aceste demersuri ramanand fara rezultat, aceasta ignorand total toate demersurile facute in vederea solutionarii amiabile a situatiei", se precizeaza in cererea de executare silita. Asa ca reprezentantii firmei 4U Bright Ideas SRL au fost obligati sa plateasca nu numai suma datorata, de peste 20.000 de lei, ci si dobanda calculata de la scadenta pana la data achitarii integrale si cheltuielile de judecata de 5.061 lei.