Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (3.57 secunde)
Expozitie gastronomica cu vanzare de produse din branza si pastrama, spectacol folcloric si expozitie de animale. Toate acestea le veti putea vedea la Festivalul Branzei si Pastramei, Ravasitul Oilor, care se va tine in acest week-end la Bran.
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Gifts Show, singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale. ... Aceasta unica expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale a fost organizata concomitent cu Print & Sign sau Digital Print & Sign, expozitii pentru tipar offset, digital si productie publicitara.
din Baia Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
Expozitie de arta culinara cu preparate pe baza de peste, cu participarea unor restaurante din Calarasi 5. ... Organizare expozitie fotografica despre Dunare 7.
O noua expozitie, numita "Game On", care prezinta istoria jocurilor video, a fost inaugurata, la sfarsitul saptamanii trecute, la Muzeul de Stiinta din Londra, sub semnul unei dileme: ... Totul este pus in discutie in aceasta expozitie", a declarat Gaetan Lee, coordonatorul evenimentului.
Cea mai mare expozitie IT&C din Europa si-a deschis de astazi portile timp de 7 zile. ... CeBIT s-a infiintat in 1986 si in scurt timp a ajuns cea mai vizitata expozitie din Europa.
Zilele acestea se desfasoara in Taipei, Taiwan, cea mai mare expozitie IT din lume, Computex. ... Momentan, modelele sunt doar prezentate ca piese de expozitie, urmand a fi puse la lucru abia luna urmatoare cand AMD are de gand sa lanseze oficial ATI Radeon HD 2600XT.
Anglia organizeaza in 1851 prima expozitie universala. Atunci se ridica South Kensington Museum, devenit mai apoi Muzeul de Stiinte. Romanii sunt si ei prezenti.
021 316.83.01 www.bibliotecametropolitana.ro Va invit sa vizitati picturile expuse - un clik mai jos Galeria de arta -Victoria Dutu http://victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com De asemenea va invitam sa vizitati Expozitie permanenta Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei "Unioncont", Strada Alexandru Moruzzi Voievod,Nr.
http://www.centrul-tinerimea-romana.ro langa Teatrul Bulandra, Izvor Victorita Dutu va invita sa vizitati picturile expuse - un clik mai jos Galeria de arta -Victoria Dutu http://victoritadutupicturidevanzare.wordpress.com De asemenea va invita sa vizitati si expozitie permanenta Picturile pot fi vizionate zilnic la sediul firmei "Unioncont", Strada Alexandru Moruzzi Voievod,Nr.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Toti participantii la expozitie sunt inscrisi automat la tombola care se va extrage la sfarsitul evenimentului si au sansa de a castiga cele mai noi apartitii editoriale Herald.
Ai avut o expozitie de pictura si poezie " Punctul de la infinit". A fost aceasta expozitie momentul unei dualitati - pe de o parte poeta, pe de alta parte pictorita Victorita Dutu - sau a marcat momentul unei simbioze intre cele doua arte pe care le practici?
Hanul Gabroveni va gazdui un centru cultural artistic si va cuprinde sali de spectacole si repetitii, sali de expozitie si sali educative, printre care si o scoala de balet.
48 va gazdui, intre 18 si 31 martie 2015, cea de-a saptea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu, ale carei lucrari au fost expuse de-a lungul timpului si in paisprezece expozitii de grup.
Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste pe Margareta Paslaru printr-o expozitie dedicata / AMOSNEWS Muzeul Municipiului Bucuresti o sarbatoreste, printr-o expozitie de afise, pe Margareta Paslaru, artista care a revolutionat muzica usoara romaneasca prin cei 58 de ani de cariera artistica.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa explorati o noua expozitie temporara inedita cu exponate vii, dar si cu piese de o valoare inestimabila din colecțiile muzeului, in perioada 1 Februarie - 18 Iunie 2017.
Intre cele pregatite de MAE se numara expozitie si volum de documente politico-diplomatice Romania in Primul Razboi Mondial, vizite in regiunile istorice ale Romaniei dedicate membrilor corpului diplomatic acreditat la Bucuresti, campanie de comunicare online Romania 100 si colocviu comun romano-francez dedicat sfarsitului Primului Razboi Mondial si Centenarului Marii Uniri.
In expozitie, iubitorii de arta vor putea admira in premiera nationala o lucrare semnata de Mircea Cantor, realizata special pentru Art Safari Bucuresti, Anthroposynaptic Dior/Bihor, o lucrare in oglinda, unde moda se impleteste cu arta - o vesta Dior colectia toamna-iarna 2017 (primita cadou de Mircea Cantor din partea Christian Dior pentru a realiza lucrarea ce va fi expusa la Art Safari Bucuresti) croita impreuna cu un cojoc autentic binsenesc din Bihor.
google-analytics.com