Cercul Militar National va gazdui in perioada 25 iunie - 7 iulie 2013, in Sala Foaier, cea de-a sasea expozitie personala a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu.
Expozitia ’’CALATORII IN CULOARE’’ reuneste cele mai recente lucrari ale artistei si releva o remarcabila maturizare stilistica, precum si o noua prospetime a cromaticii si a tematicilor panzelor. Artista ne surpride cu expresivitatea vibranta a naturilor statice, dar si cu plastica sensibila a peisajelor in care imortalizeaza emotiile calatoriilor sale prin lume si in imaginar. Din Bucuresti, la Sinaia si apoi la Viena, din Cipru, in Thailanda si pana in salbatica savana, acolo unde timpul isi spulbera vremelnicia printre urmele turmelor de elefanti, panzele pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu ne sunt calauza intr-un univers artistic unic.
Vernisajul expozitiei va avea loc marti, 25 iunie 2013, orele 18.30, in Sala Foaier a Cercului Militar National, iar prezentarea va fi facuta de d-na Irina Cajal Marin, critic de arta si de pictorul profesor Neculai Iorga.