Fundatia Pretuieste Clipa, in miros de ceai de iarna si turta dulce, alaturi de voluntarii iscusiti au migalit lucrusoare frumoase pentru voi toti.
"Atelierul magic al lui Mos Craciun" va asteapta in cadrul expozitiiei de Craciun ce o vom organiza joi, 19 decembrie, incepand cu orele 17:00, la sediul fundatiei.
Va invitam, asadar, in pragul sarbatorilor de iarna, sa deschidem impreuna portile Craciunului la Expozitia cu vanzare "Atelierul magic al lui Mos Craciun", ce isi propune sa aduca putina magie in sufletele copiilor care au nevoie de iubirea si ajutorul nostru.
Haideti sa facem din aceste sarbatori, unele pline de bucurie pentru copiii care isi doresc un Craciun de poveste!
Haideti sa aratam ca ne pasa si sa facem din acest Craciun, unul cu adevarat pretios pentru copii!
In cadrul expozitiei cu vanzare, avem pregatite multe lucruri magice:
• CORONITE STRALUCITOARE
• FIGURINE VESELE PENTRU BRAD
• CIZMULITE JUCAUSE DESCORATIVE.
Suma stransa din vanzarea obiectelor expozitiei va fi donata catre copiii care au nevoie de sprijin si suport, din cadrul proiectelor educationale ale fundatiei.
Editura Herald este alaturi de noi la acest frumos eveniment, oferind premii in carti, pentru TOMBOLA SURPRIZA. Toti participantii la expozitie sunt inscrisi automat la tombola care se va extrage la sfarsitul evenimentului si au sansa de a castiga cele mai noi apartitii editoriale Herald.
Va asteptam cu drag, alaturi de familie si prieteni, in clinchet de colinde!