Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (3.14 secunde)
- Am participat la cateva expozitii de grup, neavand pana acum o expozitie personala! Sper ca la sfarsitul acestui an sa pot deschide si o expozitie personala.
Cu sprijinul viceprimarului Viorel Ivanciu, am reusit sa organizez aceasta expozitie de sfarsit de an, la care am expus lucrari cu tematica de sezon, respectiv perisaje de iarna care ne amintesc de magia Craciunului si de sarbatorile dragi.
Mai putini stiu insa ca in afara de sortimentele de pizza diverse, aceasta pizzerie gazduieste o expozitie senzationala de caricaturi, organizata de Clubul Caricaturistilor - Sorin Postolache.
Evenimentul este unul istoric, fiind prima expozitie romaneasca organizata la prestigiosul muzeu din Franta, iar capodoperele broderiei romanesti vor fi prezentate in chiar inima galeriei medievale a acestuia, printre cele mai valoroase opere artistice ale umanitatii.
La Muzeul Dunarii de Jos s-a desfasurat luna aceasta o expozitie ce a inclus atat pictori romani, cat si bulgari.
A fost o expozitie cu lucrari de calitate inalta, pe langa consacratii artisti plastici. ... Sa speram ca aceasta expozitie va aduce mai mult zambete.
Artistul plastic Artistii plastici Jimmy Stanescu si Victor Grigore au organizat o expozitie de arta in incinta noului sediu al Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, cladirea noua este situata langa Consiliul Judetean Calarasi.
Pe 6 februarie 2020, Mihai Boboc verniseaza prima sa expozitie personala de caricatura la pizzeria Cuptorul cu lemne din Bucuresti.
In expozitia de astazi, cea mai buna expozitie din ultimii ani din Calarasi, chiar daca sunt mai putini expozanti, toti au fost preocupati de calitatea lucrarilor, de tehnica, a afirmat Victor Grigore.
Grimase de sezon, expozitie de caricatura, va avea vernisajul miercuri, 3 martie, la ora 15.00, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, la Sala Atelier.
Grupul artistic Omicron din Calarasi a organizat in ziua de 5 martie cu sprijinul Bibliotecii Judetene Alexandru Odobescu, o interesanta expozitie generic Eternul feminin.
O noua expozitie semnata de Jimmy Stanescu la Muzeul Dunarii de Jos din Calarasi Jimmy Stanescu este un personaj atipic prin efervescenta creatoare de care da dovada, mai ales in zona desenului , tehnic utilizata pentru a crea portrete si caricaturi, in care evoca personalitati arhicunoscute ale lumii contemporane sau chipurile prietenilor, farara a neglija spatiul citadin, frumusetea corpului uman, fenomenul social al pandemiei sau scene care au ramas in memoria sa ca fiind pitoresti si demne de a fi evocate.
• Sambata, 17 mai - Aniversarea Muzeului Satului - 78 de ani de existenta - Dupa amiaza Muzeului Satului Program dedicat ctitorilor Muzeului Satului, prilej de descoperire si cunoastere a istoriei si patrimoniului muzeului (expozitie etnografica, demonstratii ale mesterilor populari, spectacole muzicale, coregrafice, de teatru si poezie, lansari de carte).
Parcul Vacaresti, intr-o expozitie la Antipa Parcul Natural urban Vacaresti va putea fi descoperit de public, sambata, la Noaptea Muzeelor, intr-o expozitie de fotografie deschisa la Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", arata un comunicat al institutiei.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo. ... Nu in ultimul rand, eest eveniment este completat de o expozitie cuprinzand productia editoriala a bibliotecii intre anii 2009-2014.
Mediafax Romania traieste in armonie cu natura - va fi sloganul prin care se va promova tara noastra la Expo Milano 2015, expozitie universala ce se va desfasura in perioada 1 mai -31 octombrie.
Aceasta expozitie reprezinta un omagiu adus societatii civile, spiritului si idealurilor tuturor celor care nu se lasa si nu ne lasa sa uitam.
In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste.
La Muzeul Municipiului Calarasi a fost vernisata o expozitie in memoria profesorului de modelism Pompiliu Popescu Profesorul Pompiliu Popescu Muzeul Municipal Calarasi din cadrul Primariei Municipiului Calarasi organizeaza expoziția de amintiri dedicata profesorului de modelism (aero-navo-racheto-automodele) Pompiliu Popescu.
Vor merge in Basarabia artisti plastici calaraseni care vor organiza o expozitie omagiala la sediul Consiliului Raional Calarasi din raionul Calarasi Basarabia si o expozitie in foaierul teatrului Ginta Latina din Chisinau, Directorul muzeului Dunarii de jos Valentin Parnic, Ansamblul folcloric Florile Baraganului.
google-analytics.com