Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (3.40 secunde)
Guvernarea lui s-a hranit si a trait exclusiv din osanza de idei si proiecte adusa de profesorul Florin Georgescu, numit vicepremier tocmai pentru a nu lasa sandramaua din Palatul Victoria la indemana smecherilor.
In aceste conditii, propunerea noastra este ca invitarea oricaror personalitati politice din Statele Unite sa se faca exclusiv pe cheltuiala statului roman â€" indiferent de imprejurare, scop si obiective.
In aceste conditii, propunerea noastra este ca invitarea oricaror personalitati politice din Statele Unite sa se faca exclusiv pe cheltuiala statului roman - indiferent de imprejurare, scop si obiective.
asadar, nu poate da sarcini Guvernului prin CSAT, profitand de calitatea de presedinte al sedintelor acestuia, si nu poate opri Guvernul sa isi indeplineasca programul aprobat de Parlament, mai ales in conditiile in care Constitutia spune explicit ca executivul raspunde exclusiv in fata legislativului.
Seful Agentiei mai spune ca neocuparea locurilor de munca disponibile este cauzata si de cererea mare de confectioneri, dar si de faptul ca o parte a posturilor vacante sint destinate exclusiv persoanelor cu handicap.
“Nu a fost o discutie politica in care liderii sa-si promoveze interesele partidelor, ci o consultare pragmatica, axata exclusiv pe procesul integrarii.
Potrivit unui comunicat al Salans, consultantul juridic exclusiv al fondului in Romania reiese si ca informatiile aparute recent in presa conform carora fondul de investitii austriac ar fi achizitionat sau ar avea intentia sa cumpere Rafo Onesti sunt false.
Compania suedeza este prezenta pe piata romaneasca printr-o fabrica situata in localitatea Siret din judetul Suceava, care produce exclusiv pentru Ikea, si mai multi furnizori.
Pentru ca acest lucru sa se intample, Basescu a cerut modificarea urgenta a actualului cadru legislativ in asa fel incat SRR si SRTV, institutii bugetare, sa functioneze independent de factorul politic si in folosul exclusiv al cetatenilor.
Anuntul facut de ministrul Finantelor Ionut Popescu de a mari de la anul TVA i-a luat prin surprindere chiar si pe unii dintre liderii Aliantei PNL-PD. Aceasta initiativa pare sa apartina exclusiv lui Popescu, la sugestia presedintelui Traian Basescu.
De partea cealalta a baricadei, purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, a afirmat ca “PD a dat dovada ca a ramas un partid interesat exclusiv de interesele de grup legate de putere“.
“Ele lucreaza impotriva legii accesului la informatii, ele lucreaza exclusiv secret“, a denuntat Frunda, adaugand ca, desi DGPA a fost demilitarizata, tot lucreaza secret.
Director la PLUSFOOD Constanta, unitate care functioneaza in Zona Libera Agigea, Mircea Basescu si-a prezentat firma in primul rand ca fiind "romaneasca, cu capital exclusiv olandez”.
“Cer actualului prim-ministru sa renunte la anuntata sa demisie si sa se concentreze exclusiv asupra modalitatilor de ajutorare a sinistratilor“, a declarat ieri Ion Iliescu.
O alternativa este ca investitorul privat sa primeasca dreptul exclusiv de a exploata rezultatul lucrarilor, pana la achitarea integrala a acestora.
Diaconescu a profitat de ocazie pentru a preciza ca PNL si PD nu reusesc sa se concentreze exclusiv pe guvernare si zilnic apar voci noi din cadrul Aliantei care incearca sa compromita procesul de guvernare.
Purtatorul de cuvant al PSD considera ca politicienii Puterii se concentreaza in prezent exclusiv pe modificarea legilor pentru a schimba persoane.
Raiffeisen International, care opereaza exclusiv in 17 tari foste comuniste din Europa de Est, are credite neplatite in valoare de 414,8 milioane de euro din ultimul trimestru din 2008, comparativ cu 114,9 milioane de euro cu un an inainte.
PSD se declara disponibil la orice dialog care poate debloca criza politica - despre care sustine ca este generata de actuala Putere - astfel incat „clasa politica sa se poata concentra exclusiv pe agenda reala a cetatenilor“.
A fost un exemplu de inconsecventa personala care apartine exclusiv PNL“, a subliniat Frunzaverde. Despre schimbarea doctrinara a PD, Frunzaverde a afirmat ca trecerea acestui partid la PPE a reprezentat „o punere in concordanta cu evolutia PD din 1996 incoace“.
google-analytics.com