Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (3.39 secunde)
Lansarea single-ului va avea loc exclusiv online, pe contul de Facebook (https://www.facebook.com/trupaTAXI) si pe canalul de Youtube (https://www.youtube.com/user/trupaTAXI) ale trupei Taxi.
Iliescu a explicat ca amanarea a fost decisa la dorinta presedintelui PSD, Mircea Geoana, care a considerat ca aceasta tema nu poate fi discutata exclusiv de PSD si FDR.
Ea a precizat ca va deschide o directie speciala in cadrul ANAF, care se va ocupa exclusiv de controlul averilor.
Tot in cinstea "jumatatii feminine", dupa cum a precizat Gheorghe Dragomir, presedinte PNL Constanta, au fost organizate, inca de la inceputul lunii martie a.c., o serie de activitati dedicate exclusiv femeilor.
Astfel, cei aproape 800 de participanti au solicitat autosesizarea Ministerului Public cu privire la cererea lui Bela ca, in administratia publica din Harghita si Covasna, "toti functionarii sa vorbeasca exclusiv in limba maghiara".
"Consideram ca taxarea pentru serviciile publice de radiodifuziune si respectiv televiziune a fost luata injust, exclusiv din motive de oportunitate, fara a tine cont de dreptul cetatenilor la optiune, ori de posibilitatile lor financiare, si discriminatoriu in raport cu companiile private de mass-media.
Se implineste un an de la inaugurarea in cadrul Art Safari Bucuresti 2014 a primei case de licitatii de arta ce opereaza exclusiv online, Lavacow.
In regiunea Samarkand exista un sat exclusiv moldovenesc, iar in satul Orheievka din Semipalatinsk traiau coloni din Orhei. Sate romanesti sunt in jurul Omskului si Akmolinskului si in regiunea Tansk.
Credinta crestina in Invierea lui Christos si in invierea tuturor oamenilor, ca eveniment unic si ca dar exclusiv al lui Dumnezeu pentru umanitate, este altceva decat revenirea ciclica la viata a naturii, celebrata in religiile pagane.
- 18:30 - 19:30, HAPCIU IN RE MAJOR* (5+), Opera Comica pentru Copii, Bucuresti / Opera Comica pentru Copii Bilete disponibile exclusiv la Opera Comica pentru Copii;
Niculescu sunt doar cateva dintre personalitatile care marcheaza agenda celor cinci zile de Bookfest. Copiii vor avea propriul lor Bookfest - Bookfest Junior, un spatiu dedicat exclusiv lansarilor si evenimentelor pentru cei mici.
nu-mi place sa raspund la intrebari foarte vagi, aluzive sau sa fiu abordat exclusiv in raport cu demnitatea pe care o am.
El a pus vina pentru deteriorarea raporturilor dintre PD si PNL exclusiv in carca liberalilor, pentru ca acestia sunt condusi acum de oameni care impartaseau punctul de vedere al lui Dinu Patriciu dinaintea alegerilor, dupa care PNL ar trebui sa se apropie de PSD, nu de PD.
Deputatul Ion Calin, presedintele PSD Dolj, a declarat ca momentul luarii unei decizii ii apartine exclusiv presedintelui Grigoras, iar membrii partidului care si-au anuntat intentia de a candida sunt doar prevazatori.
A doua ciudatenie, Maiorescu, bazandu-se exclusiv pe spusele acestei femei, cere direct internarea, si nu examinarea lui Eminescu de catre doctorul Sutu, asa cum ar fi fost firesc.
Fac costume populare, braie, totul este lucrat exclusiv cu margele. Fac parte din a patra generatie care lucreaza cu margele.
Evident, "ostilitatile" au decurs la firma pe care acesta o conduce, Plusfood - o "firma romaneasca, cu capital exclusiv olandez" si unde Mircea Basescu a refuzat sa comenteze prea mult acuzatiile lui Ciuvica, in pofida faptului ca acelasi personaj, in luna iulie a anului trecut, il ataca pe tema unei datorii catre stat.
Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele saptamani, temperaturi maxime exclusiv pozitive apropiate de normalul perioadei, valorile termice incadrandu-se intre 8 si 20 de grade Celsius in intreaga tara.
Nepoata Noricai Nicolai, cea care a fost surprinsa de camerele de luat vederi in timp ce exercita dreptul la vot in Senat, destinat exclusiv membrilor acestui for, se numeste Anca Manea Hanes si este inspector al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor.
Si jurnalistul Bill Cox, intr-un articol din 3 iulie din Herald Tribune, remarca satisfactia lui Clarke atunci cand a constatat ca documentele OZN desecretizate nu contin nicio "arma fumeganda" din care sa se poata deduce o prezenta extraterestra, desi, e drept, aceasta constatare el o deduce exclusiv din documentele care au fost date publicitatii de autoritatile britanice, or acestea puteau selecta ce anume desecretizeaza.
google-analytics.com