Cautare

1109 de rezultate pentru "exclusiv hair stile" (3.50 secunde)
Pope comenta ca daca un guvern sau o companie ar fi in posesia unui asemenea secret, ar face tot posibilul sa-l pastreze, in primul rand pentru a avea acces exclusiv la presupusele tehnologii extraterestre.
Istoricul stiintei Colin Russell a sugerat ca multe speculatii din secolul al XVII-lea, privind alte lumi, au avut in comun principiul ca Dumnezeu putea crea viata oriunde ar fi dorit si ca Universul nu exista doar in beneficiul exclusiv al fiintelor umane, ci demonstreaza slava Lui pentru toate fiintele din Cosmos.
Atunci a obtinut "gentleman Wakstein Amazingly" documentul prin care dreptul de reproducere si comercializare a "pontoarcei mecanice" este un drept exclusiv.
Este semnificativ faptul ca atat acest caz, cat si cele relatate in numarul trecut din "Magazin", au iesit la iveala abia dupa foarte mult timp, iar martorii care au vorbit sunt exclusiv pensionari...
In cautarea unor organisme simple Dar cautarea vietii extraterestre nu se concentreaza exclusiv pe civilizatiile tehnologice. Multi oameni de stiinta sunt conectati la cautarea unor forme de viata simple, care trebuie sa fie prezente in Univers mult mai frecvent decat civilizatiile.
Intrebat daca presedintele Basescu si premierul Tariceanu se mai pot reconcilia, ministrul a apreciat ca sunt sanse mici, dar in politica nu trebuie spus niciodata nu, aratand ca aceasta problema tine exclusiv de cei doi.
Totodata, faptele au produs un folos necuvenit lui Obreja, care a beneficiat de fonduri publice pentru organizarea unui eveniment ale carui venituri i-au revenit in mod exclusiv.
Un studiu exclusiv derulat de Ipsos pentru La Roche Posay, in 23 de tari de pe toate continentele, analizeaza comportamentul persoanelor la soare si cunostintele generale privind riscurile asociate expunerii la soare..
mariustuca.ro / Exclusiv: Intamplarea din camera de garda care l-a convins pe prof. dr. Constantin Chira sa scrie o monografie de exceptie (Autoare:
- Nu a achitat exclusiv celor doi frati si celor mai inalti protectori 60 de milioane de euro, ci tuturor protectorilor;
In consecinta, panourile lui Mazare vor duce la reducerea incasarilor la bugetul local, "lucru care va fi exclusiv in detrimentul constantenilor".
Fenomenul nu se rezuma deci exclusiv la cultura occidentala sau la America. Mack a subliniat ca multi care au iesit in public cu experiente lor de rapire au primit amenintari la locurile lor de munca.
Acestia trebuie in acest moment sa aleaga practic intre doua rele, in conditiile in care o simpla remaniere i-ar viza exclusiv pe ministrii liberali fie ai Agriculturii, fie al Sanatatii, iar o restructurare serioasa ar scoate de asemenea din schema chiar mai multi ministrii si secretari de stat liberali.
Observarea aeriana a fortificatiilor si a miscarilor de trupe se realiza atunci exclusiv la lumina zilei, tocmai pentru ca aparatele existente nu dispuneau de reflectoarele semnalate in marturiile civile si militare.
Ei au dat orientare protestelor, pancartelor, scandarilor â€" toate fiind exclusiv in favoarea puscariilor, catuselor, arestarilor. Ei au intoxicat, in mod ilegitim, strada cu opinii despre un document despre care nu aveau drepul sa se pronunte decat in cadru organizat si pe care STRADA nu l-a citit niciodata.
De aceea, compania a lansat o gama completa de lactate cu ambalaje cu gramaj mare, dedicata exclusiv profesionistilor din horeca:
Ea a fost si a ramas singura organizatie non-guvernamentala si non-profit, cu personalitate juridica, dedicata exclusiv ufologiei, din Romania. Pentru cei 21 de membri fondatori (ceruti de lege la acel moment), au fost selectate persoane extrem de calificate:
Democratia moderna se bazeaza exclusiv pe valori seculare, de provenienta greco-romana (fara catolic in coada). Codul canonic catolic insa, trebuie ca e cel de care se servea inchizitia pentru a arde pe rug eretici si vrajitoare si unde trebuia sa dovedesti tu nevinovatia si nu inchizitorii - vinovatia.
Alexandru Safta ) Este un subiect care pare sa tina exclusiv de latura spirituala, sau filosofica, a lucrurilor. Este o chestiune pe care cei mai multi oameni fie o resping din principiu, fie nu o cunosc suficient.
Avioanele au aterizat din motive tehnice Norica Nicolai a conchis ca cele doua avioane au aterizat exclusiv pentru scopuri tehnice, respectiv alimentarea cu combustibil sau odihna echipajului.
google-analytics.com