Cautare

2630 de rezultate pentru "etapa in divizia c fotbal" (6.87 secunde)
"PSD a comis doua mari erori dupa alegeri"', pe care il puteti citi in continuare. La capitolul plusuri, PSD ar fi castigat prin schimbarea presedintelui si ar fi inceput sa se aseze in opozitie ca la fotbal.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
De ce nu-i lasa Victor Ponta pe prefecti sa se uite la meciurile Euro 2012 in acest week-end Premierul Victor Ponta a cerut prefectilor ca, sambata si duminica, sa nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci sa se concentreze asupra organizarii alegerilor locale, spunandu-le ca pentru alte probleme va fi timp saptamana viitoare.
Domnule Antonescu, va rog, o precizare legata de prima intrebare cu Serviciul de Informatii Externe - domnul Melescanu a inteles ca trebuie sa mearga la Comisia care ancheteaza activitatea SIE in Parlament, cei de acolo l-au trimis la dumneavoastra si la CSAT;
Fostul proprietar al bazei, concernul suedez Electrolux, va incasa, potrivit unor surse demne de incredere, in jur de 260.000 de euro (60 euro/mp).
Noua romani figureaza in topul celor mai bogati o suta de est-europeni realizat de revista Wprost, se arata pe extensia web a publicatiei poloneze. ... Cum era de asteptat, printre cei mai bogati est-europeni se numara si patronii unor prestigioase cluburi de fotbal.
Un ardelean get-beget pe care il tradeaza, din cand in cand, accentul si vorba molcoma, trimis din linistea muntilor sibieni sa managerieze - pentru ca acesta este cuvantul pe care il foloseste - cea mai dificila politie din tara.
Cum era de asteptat, debutul Campionatului European de Fotbal va creste si vanzarea produsului cel mai asociat cu acest sport, adica berea.
Dupa ce in urma cu cateva saptamani a fost pus gazonul, care arata ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia si de alte imbunatatiri.
Pe Tobet.com utilizatorii pot paria pe meciuri de fotbal (Liga 1, Liga a 2-a si, o noutate pe piata romaneasca, Liga a 3-a), meciuri de fotbal de sala, de handball masculine si feminin, de baschet, de volei, de polo pe apa, de hochei, de golf sau de arte martiale.
Teren de fotbal de 200.000 de euro, in satul lui Eminescu Autoritatile isi bat joc, pur si simplu, de banii publici, stransi din taxe si impozite.
Si de pe stadionul de fotbal, unde nationala Romaniei s-a batut cu nationala Frantei, dar si din imnul de stat.
Am discutat cu Lucescu numai despre fotbal. Este asteptat si Ahmetov Medicul echipei Sahtior Donetk, Artur Gluscenko, a declarat pentru site-ul oficial al clubului ucrainean ca a discutat la Spitalul Universitar de Urgenta cu tehnicianul Mircea Lucescu, iar acesta a trecut rapid peste subiectul sanatatii sale, vorbind despre fotbal.
Aflat la Bucuresti pentru rezolvarea situatiei jucatorilor straini in privinta obtinerii vizelor pentru Turcia, presedintele executiv al Gaz Metan Severin, Gheorghe Fratica (foto), a garantat ca Marian Bondrea va avea intreg lotul la dispozitie in cantonamentul din Antalya (4-16 februarie) si ca antrenorului nu-i ramane decat sa puna la punct relatiile de joc la echipa.
Presedintele gruparii Gaz Metan Severin, Gheorghe Constantin (foto), a fost ales de cluburile din Liga a II-a sa fie reprezentantul acestora in Comitetul Executiv al FRF, alaturi de presedintele FC Botosani, Cornel Sfaiter (FC Botosani).
la fotbal pe teren redus (5+1) se anunta extrem de disputat si in aceasta a 6-a editie, care se va desfasura in aceasta dimineata si care va alinia la start zece echipe si Dolj.
33 din Craiova au participat ieri, in cadrul saptamanii "Scoala altfel", la o competitie de fotbal, desfasurata pe terenul sintetic din curtea scolii aflate in cartierul Craiovita Noua.
Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
Scoala de Fotbal "Gica Popescu" a fost desemnata de FRF sa organizeze turneul semifinal (Grupa B) al Campionatului National la juniori D (copii nascuti in anii 1999-2000).
Bucurestenii vor putea urmari meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 pe un ecran gigant in Centrul Vechi Meciurile Campionatului European de Fotbal 2012 vor putea fi urmarite de bucuresteni, pe un ecran gigant amplasat in Centrul vechi al Capitalei.
google-analytics.com