Cautare

2630 de rezultate pentru "etapa in divizia c fotbal" (5.54 secunde)
In urma infrangerii suferite de FCSB pe terenul Rapidului, Gigi Becali si-a anuntat retragerea din fotbal. Rapid a invins-o, duminica, pe teren propriu, scor 1-0, pe FCSB, in ultimul meci al etapei a cincea din play-off-ul Superligii.
Gigi Becali a intervenit telefonic in cadrul emisiunii Fotbal Club, in care a vorbit despre anuntul retragerii din fotbal, despre controversele de la meciul Rapid - FCSB, dar si despre Razvan Burleanu, presedintele FRF.
In cadrul sedintei Consiliului Local Mangalia, alesii locali au luat decizia stingerii unei creante pe care institutia o avea la Administratia Finantelor Publice prin acordarea unui nou sediu, modernizat si consolidat.
Becalistii din judetul nostru inca nu au reusit sa primeasca aprobare pentru ca echipa Steaua Cosmesti, inscrisa in Divizia Onoare, sa joace pe terenul de fotbal din comuna galateana Cosmesti.
Voleibalistii de la SCM-U Craiova se mobilizeaza in disputele cu echipele puternice din campionatul Diviziei A1. Acest lucru s-a vazut si sambata dupa-amiaza cand jucatorii olteni au primit vizita formatiei Dinamo Bucuresti, in cadrul etapei a 13-a.
Da, Calarasiul nu este inca un oras smart, nici macar la degetul mic al Primarului, nimic din smartul invocat de acesta intr-un interviu neavand baza in teren.
Pentru ca traim o epoca de degradare morala si sociala fara precedent in istoria noastra.
Oltenii au castigat, in sezonul 1990/1991, eventul, iar printre jucatorii care au reusit atunci sa sparga invincibilitatea Capitalei s-a aflat si Agalliu. A jucat in returul 90/91 (cinci meciuri, trei goluri marcate), Agalliu fiind primul si unicul jucator strain din intrecerea interna din acea editie de campionat.
Rezultatele bune in materie de juniori nu contenesc sa apara, iar asta ne demonstreaza inca o data ca regiunea Oltenia are resurse nelimitate in materie de fotbal. Ultima isprava a inregistrat-o grupa de copii nascuti in 2000 a AS "Casa Bogdan"
Fotbal - Liga I: ... Jiu cu scorul de 2-0 (1-0), luni seara, pe stadionul ‘‘Farul‘‘, in ultimul meci din etapa a 13-a a Ligii I de fotbal. ... Alexandru Maxim (Pandurii) a ratat un penalty in min.
Declaratia uluitoare a lui Gigi Becali "E fotbal, ce conteaza. ... Am fost in vestiar si le-am spus baietilor sa nu mai fie suparati ca asta e fotbalul. ... E un meci de fotbal, de ce sa stea suparati?
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
In Europa League am aratat exact ceea ce aratam in anii ’60-’70 incepand cu tururile II sau III ale cupelor europene. ... Play-off-ul (turul 4 de calificari) este deja un nivel in care foarte rar mai poti da de adversari din lumea a III-a sau a IV-a a fotbalului.
Stelistii au primit tricourile, medaliile si trofeul de campioni Stelistii au primit tricourile, medaliile si trofeul de campioni ai Ligii I de fotbal, editia 2013-2014, marti seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, dupa meciul cu Otelul Galati (2-2), din ultima etapa a sezonului, in fata a circa 30.000 de suporteri.
Selectionera Italiei a invins, sambata, la Manaus, cu scorul de 2-1 (1-1), nationala Angliei, intr-un meci contand pentru prima etapa a grupei D a CUPEI MONDIALE de FOTBAL din Brazilia. ... In minutul 90+3, Andrea Pirlo a trimis mingea in bara,.
Romania si Elvetia au sanse egale la victorie, considera selectionerul Anghel Iordanescu Anghel Iordanescu se gandeste sa pastreze nucleul echipei care a impresionat in debutul EURO 2016, la meciul cu Franta.
Ros-albastrii au obtinut o victorie de palmares in fata campioanei. ... Diferenta a fost facuta de golul veteranului Filipe Teixeira (38 ani), in min. ... FCSB a ratat un penalty prin Ioan Hora (50), atacantul sutand in bara transversala.
Pasiunea publicului craiovean pentru fotbal nu cunoaste limite, iar fanatismul pentru culorile alb-albastre este inca nemarginit.
Pasiunea publicului craiovean pentru fotbal nu cunoaste limite, iar fanatismul pentru culorile alb-albastre este inca nemarginit.
Daca datornicul ar fi fost oricare alt om de afaceri si nu un personaj care a demonstrat in ultimii ani ca poate face „ce vrea muschii lui“, probabil ca actiunea Fiscului ar fi trecut neobservata sau, cel mult, comentata ca fiind una normala.
google-analytics.com