Cautare

2630 de rezultate pentru "etapa in divizia c fotbal" (2.88 secunde)
Consiliul Judetean Dolj, prin Centrul Sportiv de Copii si Juniori aflat in subordinea sa, a actionat in instanta Federatia Romana de Fotbal (FRF) si a solicitat anularea deciziei Adunarii Generale a FRF privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova, informeaza Agerpres.
Echipa de fotbal a Inspectoratului Judetean de Politie Dolj a participat recent la un turneu international la Vidin (Bulgaria), reusind sa-si adjudece trofeul.
Fotbalista de la Real Craiova a fost chemata de antrenorii lotului national, Maria Delicoiu si Mirel Albon, pentru un amical la Orleans, in compania uneia dintre puterile fotbalului feminin mondial, Franta Jucatoarea echipei feminine de fotbal Real Craiova, Andreea Tomescu, a primit zilele trecute telegrama de convocare la nationala de senioare a Romaniei, pentru perioada 1-4 iulie.
Guvernul va privatiza Nationala de fotbal, in speranta ca un manager privat va obtine rezultate mai bune Sub managementul defectuos al lui Victor Piturca Nationala a mers constant pe pierdere Sedinta de Guvern convocata de urgenta dupa Olanda-Romania 4-0!
- chiar si atunci cand medicamentele pe care trebuie sa le consum au ca efecte secundare un subit vag interes pentru fotbal, in niciun caz nu sunt stelist;
Ce suma fabuloasa va cheltui Qatar pentru CM de fotbal din 2022 Statul Qatar planuieste sa cheltuiasca 200 de miliarde de dolari pentru organizarea Campionatului Mondial de fotbal din 2022. ... In domeniul turismului vor fi investite 20 de miliarde de dolari.
Sebastian Ghita a comentat la Radio GSP posibilitatea sa preia Rapidul ' "Ma uit cu placere la fotbal, dar nu voi investi niciodata!" UPDATE 15:25 Radio GSP l-a contactat pe omul de afaceri Sebastian Ghita pentru a comenta informatiile conform carora ar prelua Rapidul.
Steaua, la al doilea esec dureros in Liga: ... Chelsea incepe meciul amenintind poarta lui Tatarusanu, iar Schurrle isi incepe numarul dupa doar 3 minute in fata unui Georgievski care o fi baiat de comitet si de vestiar, dar are o legatura vaga cu indatoririle de fundas de banda.
Senatorul Cadar Leonard a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Mai mult respect in folosirea denumirilor si a simbolurilor nationale", pe care o puteti citi in continuare.
"Am fost batut de valoarea lui Gino Iorgulescu si de valoarea politicului" Dumitru Dragomir a parasit functia de presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal dupa 17 ani, "Corleone" fiind invins cu 11-7 (voturi) de Gino Iorgulescu. ... Are in spate o activate fotbalistica de ani de zile.
Nea Puiu, nu generalul Revenirea in fotbal a fostului selectioner poate fi utila in masura in care nu este o directiva de partid Domnul general Anghel Iordanescu s-a prezentat la post in data de 6 ianuarie.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
HotNews - Meciul de debutat la CM Fotbal: ... a fost un circ Brazilia a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial de Fotbal, echipa pregatita de Luis Felipe Scolari trecand, scor 3-1, de Croatia (Grupa A).
Sambata s-au inregistrat urmatoarele rezultate in sferturile de finala ale CAMPIONATULUI MONDIAL DIN BRAZILIA: ... 1-0 ARGENTINA a invins cu emotii BELGIA in sferturile de finala, scor 1-0 si s-a calificat in semifinalele competitiei unde va intalni Olanda, castigatoarea meciului cu Costa Rica.
Germania este noua campioana mondiala dupa 1-0 in finala cu Argentina de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. ... Argentina s-a impus cu 3-2 in 1986, in Mexic, iar Germania a castigat in 1990, in Italia, cu 1-0.
Cupa Bercea la fotbal S-a incheiat si marea afacere a cupei mondiale la fotbal. ... Dupa care nu ma dau deloc in vant, dar care au meritat sa ia bibeloul acasa.
Versuri controversate in noul imn al Nationalei de fotbal "Hai pe ei, pe mama lor / Ori murim, ori castigam" Noul imn oficial al echipei nationale, lansat de FRF si compus de trupa Iris contine o serie de versuri controversate.
AGERPRES - Fotbal: Meci amical Romania - Danemarca 2 - 0 Nationala de fotbal a Romaniei a invins formatia Danemarcei cu scorul de 2-0, intr-un meci amical desfasurat marti seara, pe National Arena din Bucuresti. Ambele goluri au fost marcate de Claudiu Keseru, in min.
In nota obisnuita, ati distrus si Steaua Aveam o singura echipa de fotbal din linia 2-3 europeana, adica Steaua. ... In nota obisnuita, ati distrus-o si pe asta. S-a gandit careva ca din estul Europei existau in fotbal numai 3 echipe?
IQ coborat in beci de Radisson Secunda doi a semifinalei de Cupa Romaniei, Petrolul - Astra, din primavara lui 2014.
google-analytics.com