SMART BREAKFAST / MARIUS MANOLE, MATINAL LA SMARTFM, IMPREUNA CU MARIUS TUCA / Autor: Sebastian Eduard
Actorul Marius Manole a acceptat propunerea lui Marius Tuca de a face o emisiune matinala, impreuna, la SmartFM, pe 107.3.Emisiunea va incepe ca de obicei, la opt si ceva si va dura pana spre orele 11. De luni pana joi. In emisiunea de marti, 12 Ianuarie 2016, cei doi au provocat telespectatorii pentru a obtine din partea lor idei pentru titlul noii emisiuni. MTM, M& M, Mariusonore cu Tuca si Manole, Smarius FM sau altele si mai si au fost printre propuneri. Joaca continua si zilele urmatoare. Si, evident, ca se va lasa si cu premii. La iesirea din studio, dupa emisiune, am reusit sa vorbim cateva minute cu Marius Manole. Sa vedem ce ne spune despre asta.
- Ai o viata extrem de complicata. De ce ai acceptat sa faci si radio?
- Pai ca sa o complicam si mai tare. A inceput un nou an. Omul are nevoie de provocari ca sa evolueze. Daca nu le ai, este usor sa stai acasa cu telecomanda in mana si cu cainele in parc. Este bine sa iyi propui lucruri noi. Daca iti ies, iti ies - daca nu, nu! Dar trebuie sa iti asumi riscuri.
- Joci in atatea piese, sa ințeleg ca aveai o fereastra dimineata?
- Marius Tuca nu stie (rade), dar eu dimineata am de obicei repetitii. Insa acum o sa mut repetitiile la 11 sau 11.30.
- Cum crezi ca vor reactiona colegii tai?
- Nu stiu. Unii se vor bucura, pentru ca imi sunt prieteni. Altii vor spune: ia uite s-a bagat si-n radio, nu-i era de ajuns teatrul. Dar eu zic sa fie multumiti ca nu fac film.
- De ce nu faci si film?
- Nu fac film pentru ca nu s-a intamplat inca.
- La radio, te-ai gandit vreodata?
- Nu m-am gandit in viata mea ca o sa fac radio. Chiar ma gandeam, cand ascultam cate o emisiune matinala: Doamne cum s-or trezi oamenii astia, cum reusesc. Si uite ca in 2016 a venit propunerea din partea lui Marius Tuca si am acceptat sa fac asta.
- Ai multe spectacole seara, stiu. Ai probleme cu trezitul dimineata?
- Da, am. Din fericire, matinalul fiind de luni pana joi, noi jucam mai mult in week-end. Vineri, sambata, duminica - deseori pana noaptea tarziu. Duminica seara va fi o problema. Va trebui sa abuzez de o jumatate de somnifer. De sinteza sau natural (rade).
- Ce asteptari ai?
- Nu am nici un fel de asteptari, de obicei nu am, nici de la oameni, nici de la lucrurile pe care le fac. Sper sa ne distram. Sa ne bucuram. Sa nu vrem sa avem succes pentru a vrea sa bucuram oamenii. Sa inceapa oamenii ziua cu noi, cu zambetul pe buze. Eu in toate lucrurile pe care le fac caut sa ma simt bine si sa imi placa sa fac lucrul ala. Restul e tacere. De fapt nu tacere, pentru ca suntem la radio (rade).