Cautare

284 de rezultate pentru "droguri" (3.35 secunde)
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, reactioneaza dupa ce un tanar a murit si alti peste 10 participanti la eveniment au ajuns la spital din cauza consumului de droguri la Festivalul SAGA, organizat in Bucuresti.
Un politist de la Rutiera a fost prins cu droguri la el, la festivalul Saga, care a avut loc weekendul trecut in Bucuresti.
Mai multe persoane, care au participat la festivalul Holiday Mood de la Azuga, sunt acum anchetate dupa ce au fost gasite droguri.
Politistii i-au intocmit dosar penal conform Legii 143/2000 privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. - In seara zilei de 31 iulie a.c.
Se fac cercetari pentru a se stabili daca este vorba despre droguri. Intr-o cutie din carton au fost gasiti muguri de canabis", a spus unul dintre specialistii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate.
Timp de un an, un turc si o moldoveanca au scos de aici sute de kilograme de droguri. ... La fel s-a intamplat si vara aceasta cu doi tineri din Tudora banuiti de trafic de droguri ridicati tot de politistii ieseni.
Un traficant de droguri, din Barlad, aflat in arest la domiciliu, a iesit pe strada inarmat cu un cutit si a inceput sa ameninte trecatorii.
Arestarea faimosului traficant de droguri mexican Ovidio Guzman-Lopez a dus la revolte de strada din partea membrilor gruparii pe care o conduce.
Retea de trafic de droguri ajunsa dupa gratii Tot in arest au ajuns si cinci dintre suspectii retinuti luni de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism sub acuzatiile de procurare, detinere si vanzare de droguri de mare risc.
Conform raportarii efectuate de Aurelian Pavel, aeful Brigazii de Combatere a Crimei Organizate Constanta, in anul 2010, partenerii institutionali participanti la actiunile comune de control a societatilor de profil au aplicat amenzi in valoare de 546 700 lei, au suspendat pentru o perioada de trei luni activitatea a 40 de magazine, au ridicat in vederea confiscarii si expertizarii 12 kg si 1604 de plicuri si au intocmit 10 dosare penale pentru trafic de droguri de risc si de mare risc.
Audierile in cea mai mare ancheta de droguri din scoli s-au incheiat cu sapte tineri plecati in catuse. Acestia ar fi fost pionii principali in reteaua extinsa in cel putin cinci licee din sectorul 1 al capitalei.
Peste 20 de perchezitii au avut loc la o grupare care distribuia droguri in licee. La perchezitii au fost descoperite canabis, cocaina, ketamina si Xanax.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Opt barbati acuzati ca vindeau droguri minorilor au fost retinuti in aceasta localitate care are 8.000 de locuitori. In Constanta, o alta adolescenta dependenta era traficata sexual de cei care o aprovizionau cu droguri.
Noi detalii din dosarul de trafic de droguri din licee. Cum distribuiau tinerii marfa in oras
14.000 de traficanti de droguri retinuti dupa descinderile Interpol. Marfa confiscata depaseste 5,7 miliarde dolari
Sase cetateni straini au fost arestati preventiv dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce comercializau droguri la un festival care se desfasoara la Mamaia, informeaza un comunicat transmis sambata de DIICOT.
Festivalurile muzicale romanesti si petrecerile organizate de 1 Mai la malul marii sunt tinte ale traficantilor de droguri. Nici nu a inceput bine week-end-ul si politistii antidrog au capturat mai multi membri ai unor grupari pregatite sa vanda stupefiante in Mamaia si Costinesti.
Festivalurile de pe malul marii au fost in minivacanta de 1 Mai un magnet pentru traficantii de droguri. Si pentru cei romani si pentru straini, italieni si britanici in special.
Un colet cu droguri, livrat cu intarziere de cateva zile la Mamaia, dupa ce festivalul la care substantele interzise urmau sa fie vandute s-a incheiat de mult, a fost interceptat de anchetatori, iar trei turisti straini, care au ramas fara bani, au fost prinsi in flagrant.
google-analytics.com