Cautare

3100 de rezultate pentru "dr orban ioan" (3.37 secunde)
Ioan Moraru, cel de-al cincilea roman laureat al Premiului Nobel, premiul pentru Pace decernat in 1985 Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
Ludovic Orban nu este incantat de felul de a face politica al colegelor sale de partid, Elena Udrea, Raluca Turcan si Mioara Mantale.
Parlamentul European l-a aprobat, ieri, pe Leonard Orban pentru postul de comisar european pentru Multilingvism. Orban a fost aprobat cu 595 de voturi "pentru", 16 voturi "impotriva" si 29 de abtineri.
Presedintele organizatiei Bucuresti a PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri ca premierul Tariceanu a fost de acord cu aceasta solicitare.
Vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a confirmat, dupa Delegatia permanenta a partidului de la Brasov, ca vrea sa candideze la Primaria Capitalei.
Potrivit unor surse din PD, acesta l-a devansat in preferintele bucurestenilor pe liberalul Ludovic Orban, in urma rezultatelor celor doua sondaje de opinie, unul CURS si unul CSOP, pe care Alianta le-a comandat pentru a stabili care din cei doi va candida in deja celebrele culori portocalii.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca Ministerul Turismului a beneficiat de o finantare scandaloasa, a aruncat cu bani in stanga si in dreapta fara nici o baza legala si ca este pregatit sa preia conducerea unei comisii parlamentare de ancheta in acest caz.
Ludovic Orban, seful campaniei electorale a lui Videanu, a fost desemnat sa fie si maestrul de ceremonii. ... Ludovic Orban si-a prezentat fostul contracandidat in interiorul Aliantei pentru functia de primar general ca pe cel mai bun om al ADA pentru Capitala.
• 10 mar 2007 - Comisarul european pentru Multilingvism, Leonard Orban, declara ca Executivul european nu are mijloace sa interzica Romaniei acordarea cetateniei catre persoane din Republica Moldova, dar apreciaza ca o asemenea decizie a Bucurestiului trebuie discutata cu toti actorii europeni.
(Filiala de sector a fost controlata incepand cu anul 2004 de Chiliman prin intermediul lui Vlad Moisescu, iar cea municipala - unde a fost presedinte intre iunie 2009 si pana in aprilie 2012 - a fost intr-un fel supervizata in perioada in care a fost condusa de Ludovic Orban.) Daca ne uitam la cifre, vedem ca lucrurile nu stau chiar asa.
Guvernul solicita sprijin pentru integrare Negociatorul-sef cu UE, Leonard Orban, a facut ieri la reuniunea PPE de la Bucuresti un apel catre grupul popularilor europeni de a sprijini ratificarea tratatului de aderare a tarii noastre la UE in statele membre ale Uniunii.
Ludovic Orban (foto), membru in Comitetul Executiv al PNL, a vorbit – ... Orban sustine ca Popescu „trebuia sa consulte PNL“ ... „A scapat un porumbel si pentru chestia asta va plati“, a spus Orban.
Unii dintre cei mai radicali liberali, Ludovic Orban si Crin Antonescu, s-au declarat nemultumiti de faptul ca actualii directorii ai Serviciilor secrete sunt inca in functii, desi Puterea s-a schimbat de zece luni, si i-au cerut imperativ presedintelui Basescu sa-i schimbe pe acestia.
Printr-o rezolutie semnata de liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, acesta sanctioneaza dur declaratiile din ultima vreme ale lui Teodor Stolojan, catalogandu-le drept "total inoportune si daunatoare atat pentru imaginea PNL, cat si pentru stabilitatea politica din Romania".
Incidentul este insa o exceptie in relatiile dintre cele doua tari, relatii care s-au incalzit in ultimii ani, sub guvernul Viktor Orban.
regimul comunist, care a fost extrem de strict, iar al doilea mare ghinion este Ion Iliescu", a declarat liderul PNL Bucuresti, Ludovic Orban, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, manifestare care are loc in Mamaia.
Organizarea alegerilor pentru europarlamentari ar fi trebuit organizate inaintea aderarii, dar amanarea anuntarii datei integrarii Romaniei in UE a impiedicat o astfel de masura, a declarat Leonard Orban, intr-un interviu pentru NewsIn.
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Orban nu considera o nesupunere decizia de amanare "Sunt convins ca deci-zia finala va fi conforma cu Statutul si Codul Etic al PNL, dar si cu interesele partidului. Este insa dreptul lor suveran de a decide", a declarat presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban.
google-analytics.com