Cautare

99 de rezultate pentru "dj sava" (2.52 secunde)
Si "Fratii" lui Sava Hentia s-au bucurat de un numar mare de oferte, care au adus pretul la 9.000 €, stabilind un record de autor.
Examene, examene”(libret Eugen Rotaru) - Teatrul de Opereta Ion Dacian”Bucuresti, teatrele lirice din Constanta, Iasi si Brasov, Nota zero la purtare (libret Octavian Sava), O premiera furtunoasa si Omul care a vazut moartea -Teatrul de Revista Constantin Tanase Bucuresti, Divanul Persian (libret Octavian Sava si Grigore Gonta) .
Tonitza Bucuresti, Ciprian Buzuloi, Cristian Olteanu, Carmen Sirbu, Corneliu Ratcu, Victor Grigore, Silviu-Ioan Soare, Alexandru Sibiceanu, Brandusa Mates-Stanciu, Jorge Mafu, Doru Dragusin, Irina Sava - presedintele filialei. ... Irina Sava, criticul de arta Marius Tita si alti invitati.
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Mapa primita in schimbul certificatului de la BEC include Constitutia Romaniei, Regulamentul Senatului, Regulamentul sedintelor comune ale celor doua Camere ale Parlamentului, o agenda telefonica a Senatului, o brosura cu organismele parlamentare internationale, repere istorice ale Senatului Romaniei, o scrisoare de felicitare semnata de fostul secretar general al Senatului, Constantin Sava, lista activitatilor asigurate prin serviciile Senatului (cazare, transport), un barem de cheltuieli, un pix.
Singura decizie adoptata a fost cea de revocare din functie a actualului secretar general, Constantin Sava, incepand cu lunea viitoare, urmand ca, la propunerea presedintelui Senatului, Nicolae Vacaroiu, interimatul sa fie asigurat de Constanta Calinoiu.
Din sala au fost propusi pentru functia de vicepresedinte Mihai Ciorba, Ioan Vidreanu si Gheorghe Sava, dar primii doi au anuntat ca nu doresc sa mai candideze in aceste conditii.
Suspendarea presedintelui se poate face pe baza articolului 95, IN CAZUL SAVÂRSIRII UNOR FAPTE GRAVE PRIN CARE INCALCA PREVEDERILE CONSTITUTIEI.
Elena Sava, nominalizata pentru Canada, Theodor Paleologu, pentru Danemarca si Islanda, Vasile Popovici, pentru Maroc, Gheorghe Tokay pentru Lituania si Letonia, Gabriel Gafita pentru Portugalia, precum si Gabriel Constantin Bartas, pentru Polonia, au primit aviz favorabil cererii de a fi reprezentantii oficiali ai Romaniei in tarile mentionate.
• Show-ul lui Maruta i-a adus in fata telespectatorilor Pro Tv pe baietii de la Akcent, pe DJ Sava si Raluka, pe Edward Maya si Vika Jigulina, dar si pe Inna, toti autorii unor hituri care au cucerit vara aceasta piata de muzica internationala si care au aratat ca ora exacta in muzica se poate da si din Romania.
Sava de azi. Mersul la facultate l-am inteles ca o datorie. In prima parte a lui Septembrie se tineau examenele pentru bursieri.
Cumpar mereu halva, de la standul Cozonac Domnesc de la Botosani, si branza de la standul lui Laurentiu Sava!", ne-a spus VJ-ul Mircea Zara.
A terminat Liceul Sfantul Sava, a intrat la facultate (Litere), a renuntat, a intrat din nou si cu greu a si absolvit (specializarea sarbo-croata â€" a fost, probabil, singurul absolvent al acestei specializari care n-a stiut nici macar alfabetul chirilic.
Karla Mendez, un nou DJ in industria muzicala, lanseaza On My Mind, o piesa fresh, dance, cu insertii orientale si un sound ce te duce cu gandul la marile scene ale festivalurilor internationale EDM.
Evenimentul va fi prezentat de DJ-ul George Vintila si se anunta a fi unul la inaltime. ... (Germania) BZN (Olanda) si Zdob si Zdub (Republica Moldova) vor incanta focsanenii in noaptea de Revelion, impreuna cu Corina Chiriac, Keo si Dj Sava & Raluca.
Mihailescu, din partea PSD, si Claudia Catalina Sava, propusa de Partidul Conservator, au fost validate pentru functia de comisar, alaturi de Victor Eros, sus_inut de UDMR, si de Mihai Chetreanu, propus de PRM, ambii deja validati.
Mogos mentioneaza ca prima idee era achizitionarea actualului imobil in care activeaza Scoala de Arta "Cornetti", dar ultimul pret cerut de noul proprietar, jurnalistul George Sava, era de 1.150.000 de euro, sub care nu mai dorea sa scada nici un cent.
Valeriu Sava, presedintele Comisiei speciale pentru alegerea presedintelui Republicii Moldova, a anuntat ca "numarul total de buletine de vot eliberate" a fost de 60.
Scandal in cadrul unei sedinte a Consiliului Local al comunei mehedintene Salcia. Protagonisti au fost primarul Gelu Pantelimon si viceprimarul Adel Sava si un grup de cetateni.
Sava" din Bucuresti 1831-1834), potrivit caruia tricolorul ar fi fluturat pentru prima data in ziua de 29 iulie 1839, pe muntelePlesuva (zona Comarnic - jud.
google-analytics.com