Cautare

32140 de rezultate pentru "divortul avocatei martis biatrice si iulian ionescu sa terminat da sau ba" (5.14 secunde)
'In urmatoarele doua decenii, China va devansa Statele Unite si va deveni cea mai mare putere economica a lumii. Din pacate, Romania nu a gasit solutia pentru a atrage investitiile chineze si nici pentru a-si vinde marfa pe cea mai mare piata din Asia.
Petronela Ionescu a participat recent la targul de cadouri de Martisor si de Ziua Femeii, organizat la Sala Dalles.
Date statistice si nu numai (Autor: PIRLOAGA MARIAN) Potrivit fisei de parlamentar actualizata zilnic de catre Camera Deputaților si Senatul Romaniei activitatea legislativa a unor parlamentari calaraseni este deosebit de buna, la nici un an de cand au fost investiti, desi altii se remarca printr-o prestatie indoielnica.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Accesoriile din argint le luam de la un importator din Italia", ne-a spus Iulian Bere.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... De asemenea, si bratarile cu pietre precum smarald, aquamarin si opal au fost extrem de cautate!
Edilul-sef al comunei doljene Rast, Iulian Silisteanu, este anchetat in prezent de politistii din cadrul Politiei municipiului Bailesti pentru disparitia unei cantitati importante de balast de pe santierul din comuna.
Printre candidatii Aliantei Romania Dreapta (ARD) pentru cele 40 de colegii din Bucuresti - 28 pentru Camera Deputatilor si 12 pentru Senat - se numara Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Theodor Paleologu, Costica Canacheu, Cristian Radulescu, Radu F.
Salariatii de la Commet SA Tecuci au reinceput lucrul. Anuntul a fost facut ieri de catre presedintele Federatiei Sindicatelor Unite din Tecuci, Iulian Necula. ... Administratia a promis ca va plati salariile intr-un timp foarte scurt si se vor rezolva problemele ridicate de noi”, ne-a declarat Iulian Necula.
Electrica Galati are de recuperat de la rau-platnici suma de 14,8 de milioane de lei, din care 600 de mii de lei de la CFR, a declarat directorul general al societatii, Iulian Arama.
Potrivit explicatiilor date de Iulian Necula, liderul Sindicatului Liber si Independent, acest rezultat a fost obtinut in urma grevei, dar si a faptului ca muncitorii nu beneficiaza de conditii bune de munca.
UDREA, IMPARATEASA TIGANILOR "Imparatul" Iulian a declarat pentru ziarul Ring - autoare, Claudia Marcu, intr-un articol meserias - ca dupa doliul pentru "regele" Cioaba, o va cere de nevasta pe Udrea, adica, o va cumpara de la Blaga. Iulian Radulescu se lauda cu bogatiile lui exorbitante, fiscul stie?
16, in spatele Pietei 1 Mai, in sectorul 1, l-am intalnit pe anticarul Iulian Preda, intr-o casa cu etaj. ... tablouri vechi si valoroase, reviste vechi, ii, insigne, obiecte de argint si de bronz valoroase. ... M-am nascut printre obiecte de arta si cu timpul am inceput sa le indragesc.
Sotii Iulian Sirbu si Filomela Sirbu Tistere sunt prezenti cu un stand la targul de Sfintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. Sotia mea, care este din Tismana, Gorj face covoare traditionale si carpete oltenesti de cand avea 12 ani.
Instalarea noilor prefecti in majoritatea judetelor si in Capitala s-a facut sambata, cu tot cortegiul de declaratii si de angajamente din partea reprezentantilor Guvernului in teritoriu.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
La 163 de ani de la nasterea "Poetului nepereche", cum l-au numit unii critici, sau "ultimul romantic", cum l-au definit altii, steaua lui Eminescu inca lumineaza literatura romana.
Secasiu a precizat ca, potrivit calendarului convenit de comun acord cu conducerea SRI, pana la sfarsitul acestei luni, Serviciul va incepe si predarea dosarelor de personal.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
google-analytics.com