Salariatii de la Commet SA Tecuci au reinceput lucrul. Anuntul a fost facut ieri de catre presedintele Federatiei Sindicatelor Unite din Tecuci, Iulian Necula.

Asa cum ziarul nostru a prezentat inca de la inceputul acestei saptamini, pentru ca administratia nu le-a mai dat angajatilor salariile de mai multe zile, salariatii au procedat, vinerea trecuta, la o intrerupere spontana a lucrului.

“Oamenii au reinceput lucrul de azi (n.r. - ieri). Administratia a promis ca va plati salariile intr-un timp foarte scurt si se vor rezolva problemele ridicate de noi”, ne-a declarat Iulian Necula. Acelasi lider de sindicat tecucean ne-a spus insa ca nu cunoaste inca in ce fel se va rezolva problema bonurilor de masa.

“Administratia societatii nu a mai dat tichete de masa din luna februarie. Acesta este unul dintre motivele pentru care am protestat. Acum a ramas sa mai vorbim pentru a decide cum se va rezolva problema. In orice caz, am primit promisiuni in acest sens si de la actionarul majoritar, cei de la Uzinexport SA Bucuresti”, ne-a declarat ieri Iulian Necula.

Acelasi sindicalist tecucean a tinut si sa multumeasca cotidianului nostru pentru sprijinul acordat in zilele in care salariatii de la Commet SA Tecuci au intrat in greva.