Cautare

57759 de rezultate pentru "directia judeteana pentru tineret timis" (5.82 secunde)
Spatiul în care îsi desfasoara activitatea organizatia judeteana a PSD va fi delimitat de un expert desemnat de magistrati.
Practic, se merge din rau in mai rau, iar conflictele interne ale PD-L Constanta au ajuns deja subiect de circ pentru mass-media nationala.
Senatorul PSD Ilie Sarbu a fost ales sambata in functia de presedinte al PSD Timis, el fiind singurul candidat pentru aceasta functie. Sarbu a primit 369 de voturi “pentru“ din partea delegatilor la Conferinta Judeteana a partidului si patru “impotriva“.
"Directia europeana a Romaniei. ... Intocmirea de proiecte pentru absorbirea fondurilor. ... Din pacate insa, intalnirea organizata de Biroul Permanent Local al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Constanta nu a avut un ecou foarte larg in randurile junilor pedisti, numarul participantilor fiind extrem de mic fata de asteptari.
Directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Dolj, Dan Lupescu, si Maria Popescu, contabil-sef din cadrul institutiei, au fost dati in judecata de Ministerul Culturii in vederea recuperarii chiriei platite de minister pentru actualul sediu.
, o contestatie fara numar de inregistrare si nedatata, semnata de Directia Judeteana de Paza (DJP) Constanta. ... Mai exact, Directia Judeteana de Paza solicita anularea deciziei de atribuire a contractului de achizitie publica catre S.
Restul profesorilor care dau meditatii, al caror numar nu este mic, pot fi considerati evazionisti, deoarece nu au declarat cistigurile suplimentare realizate si nu platesc statului nici un fel de impozit pentru ele.
Evenimentul a inceput pe data de 4 iulie si se va desfasura pana pe 10 iulie, organizatori fiind Institutia Prefectului si Autoritatea Nationala pentru Tineret - Directia Judeteana pentru Tineret Constanta.
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost suspendat din functia pe care o detinea in Organizatia Judeteana, anuntul fiind facut de premierul Calin Popescu Tariceanu, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care a avut loc sambata, la Bucuresti.
Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta, adica structura de conducere a organizatiei judetene, s-a intrunit ieri seara pentru a discuta coordonatele campaniei electorale pentru europarlamentare, care debuteaza azi, 8 mai a.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
'In data de 18 ianuarie 2011, ca reactie la declaratia politica (pe care am facut-o in fata Primariei municipiului Arad) prin care am solicitat primului ministru Emil Boc sa va demita de urgenta din functia de ministru al Administratiei si Internelor si sa dispuna anchetarea dumneavoastra pentru implicare in activitati de crima organizata, sub forma contrabandei cu tigari si a traficului de valuta, ati afirmat ca ma veti actiona in judecata pentru calomnie.
Prezenta analiza doreste sa arate ce ar reprezenta Alianta intre PSD si PNL, prin raportare la viitoarea reprezentare parlamentara a celor doua partide si prin raportare la ceea ce pot insemna alegerile locale pentru membrii semnificativi ai social-democratilor, liberalilor si conservatorilor.
De aproximativ o jumatate de an, de cand au fost dati afara din sediu, actorii Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" isi desfasoara activitatea intr-o locatie improprie. ... 29 de angajati ai Teatrului de Copii si Tineret "Colibri" din Craiova isi desfasoara activitatea la etajul patru al fostei cladiri Proiect.
"Chiriches a fost un jucator important pentru noi, dar ii avem pe linia de fund pe Rada si Tataru, ambii de la echipa de tineret, primul - component la nationala de tineret, la care Emil Sandoi a renuntat, neavand nici o posibilitate sa joace.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut, in plenul Senatului din 29 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "INVESTITIA IN TINERET - BOGATIA SOCIETATII NOASTRE", pe care o puteti citi in continuare. ... Strategia europeana pentru tineri precizeaza ca principale obiective pe termen lung:
L-am cunoscut personal pe dl profesor Tudor Opris, initiatorul primului cenaclu literar pentru copii, Sagetatorul. ... Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Ploaia si vremea rece nu i-au impiedicat pe participanti sa se alature astfel campaniei The NO Project powered by Bancpost, folosindu-si pasiunea pentru sport pentru a spune NU traficului de persoane. ... Pentru ca e inacceptabil să
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Vineri, in aproximativ 27 resedinte de judet, organizatiile de tineret ale PD au sustinut o conferinta de presa pentru sustinerea votului uninominal.
google-analytics.com