Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (4.23 secunde)
"Bastanii" de la Dinamo au decis sa ia masuri drastice. Cam tarziu stimabililor! Comportamnetul indivizilor respectivi era cunsocut de multa vreme si turbatii nu erau la prima manifestare aflata in domeniul penalului.
A venit primul semn de intrebare, esecul de la Galati, dar victoria din derbiul cu Dinamo l-a readus pe val pe Peseiro.
In acelasi timp era de neconceput ca Dinamo si Rapid sa nu treaca de Nijmengen sau Wolfsburg, ca deh, au "experienta competitionala".
Mai mult, Borcea se mandrea ca pe stadionul Dinamo ar intra toti locuitorii Urziceniului. Nu stim ce ar fi asa de interesant pentru oamenii din Urziceni sa vina in "Groapa", unde nu au mare lucru de vazut, dar am aflat cu totii ce inseamna sa-i urzici pe urziceneni.
Cand Cristescu va sti cine a castigat pentru Craiova cele patru titluri si cand ne va spune si noua ce a insemnat el pentru fotbalul romanesc, ori cat de alba a fost painea mancata la Steaua si Dinamo, atunci ii vom da voie sa deschida gura si sa faca aprecieri asupra corectitudinii.
Insa ar fi o noua palma data adversarelor din campionat si mai ales lui Dinamo, care viseaza de ani buni sa joace in Liga Campionilor si care rade cand marea rivala se face de ras.
Cativa ani de zile am fost la sala de forta, la clubul Dinamo, pentru a fi mai puternica, pentru a face muschi, nu neaparat din dorinta de a arata bine, ci, pentru cazuri extreme.
Situatia de la Dinamo ramane in continuare una complicata, asta dupa ce una dintre contestatiile lui Dorin Serdean a blocat momentan planul de reorganizare.
Petrolul Ploiesti - U Craiova 1948 0-1, Unirea Slobozia - Dinamo 3-3 si Sepsi - FC Voluntari 4-0. Astfel, U Craiova 1948 si Sepsi sunt primele doua echipe calificate in sferturile de finala ale competitiei.
N-a fost masina lui Stoican Initial, s-a crezut ca unul dintre autoturismele Audi Q7 depistate cu tigari de politistii mehedinteni i-ar apartine fostului fotbalist Flavius Stoican, care a evoluat la Universitatea Craiova, Dinamo Bucuresti si Sahtior Donetk, iar in prezent este antrenor la Resita.
Dinamo se confrunta cu probleme serioase, dupa ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de catre instanta.
Deian Sorescu poate lasa Polonia dupa un singur an petrecut la Rakow, cu directia rivalei lui Dinamo. Transferul-bomba al lui Deian Sorescu la FCSB a fost anuntat de Giovanni Becali, doar ca, pana la finalul zilei, mutarea s-a blocat.
La doua zile dupa ce jucatorii de la Dinamo au facut greva, refuzand sa se antreneze, antrenorul Ovidiu Burca a sustinut o conferinta de presa in care i-a pus la zid pe acestia si a anuntat masuri dure in privinta unora dintre ei.
Dinamo este la doua puncte de play-off in Liga 2, cu un program accesibil in ultimele trei etape ale sezonului regulat, insa haosul continua in Stefan cel Mare.
Gigi Becali i-a oferit lui Dinamo solutia salvatoare pentru iesirea din marele impas in care se afla. Patronul de la FCSB i-a tinut lui Razvan Zavaleanu o adevarata "lectie" de economie si de drept comercial.
Si la Dinamo, si la Rapid, si la Chiajna, si la echipa nationala, unde m-am calificat la EURO dupa 10 ani de necalificari", a declarat Ionut Chirila.
Fostul antrenor de la Dinamo a sustinut ca o persoana a aflat din partea unui fost jucator de la FCSB ce se va intampla in FCSB - Botosani.
Nu ca se lupta cu Dinamo. Am o melancolie. Gaz Metan are un lot bun, cu care ar trebui sa se salveze.
Conferinta Flavius Stoican inainte de meciul Dinamo - Gaz Metan Medias "Vreau sa mergem pe continuitate. Trebuie sa tratam fiecare meci foarte serios, inclusiv acesta care urmeaza.
A pornit din 2011 cand s-a spus despre mine ca am folosit cuvinte urate la adresa lui Vlad Munteanu, fost jucator de la Dinamo.
google-analytics.com