Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (3.97 secunde)
Daniel Oprita (41 de ani) a pornit un "meci" cu Florin Talpan imediat dupa incheierea jocului Dinamo - CSA Steaua 3-0.
Mircea Lucescu s-a reintors la antrenamentele lui Dinamo Kiev. Antrenorul a vorbit despre echipa sa, despre lupta din Superliga, dar si evolutiile echipei nationale din preliminariile Euro 2024.
Derby-ul etapei a doua din Superliga dintre FCSB si Dinamo se va juca pe Stadionul Steaua. Ministerul Apararii Nationale a aprobat cererea FCSB-ului de a gazdui partida de pe 22 iulie.
Un profesor de inot de la Clubul Dinamo din Bucuresti, a fost retinut pentru ca ar fi violat o fetita de 7 ani.
El era presedinte la Dinamo Ardud si I-am ajutat cu protocoale, pentru care probabil ca lua chitante de la restaurante din Ardud si Satu Mare.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a declarat ieri ca va candida ca independent la Primaria Capitalei, avand convingeri “de centru-dreapta, moderat de doctrina populara“.
La aceeasi data, Radu Mazare emite o dispozitie prin care respinge cererea de restituire in natura a terenului si dispune ca persoanele indreptatite - Georgica Giurgiucanu, Maria Mariuta, Cristian Borcea (presedintele executiv al clubului Dinamo, cel care, pe langa colectarea de terenuri, a pus mana si pe un hotel de patru stele in Mamaia), SC Habitat si Ambient SA si Mihai Camboianu sa primeasca, partial, bunuri in compensare in valoare de 3, 8 milioane de euro, compuse din 17 terenuri amplasate in intravilan, iar unele chiar pe litoralul Marii Negre, afirma Stelian Dutu.
De cand am fost la meciul cu incidente, din Giulesti, dintre Rapid si Steaua nu am mai fost decat la inca un meci pe stadionul lui Dinamo.
Parlamentarii, umiliti cu scor de maidan Revenind la meciul disputat ieri, deputatul PSD Alexandru Mazare a fost aplaudat la scena deschisa de fosta „glorie“ a echipei Dinamo, Dumitru Predescu, care este si antrenor al echipei „Parlamentului“, Radu Moldovan, deputat PSD, PD-istul Petre Movila, precum si „independentul“ deputat - fost PRM-ist - Mircia Giurgiu.
  Nicolae Badea, pasionat de Craiova Încheiem cu firma MBL Computers Bucuresti, controlata majoritar (80%) de Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie (CA) de la FC Dinamo Bucuresti.
  Nicolae Badea, pasionat de Craiova Încheiem cu firma MBL Computers Bucuresti, controlata majoritar (80%) de Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie (CA) de la FC Dinamo Bucuresti.
CSM Agronomia joaca astazi cu Dinamo Bucuresti (locul 3), iar sambata, in ultima etapa, in Banie, cu SCM-U.
O parte din atletii de la CSM Craiova si CS Universitatea Craiova au participat, weekendul trecut, la prima etapa a Grand Prix-ului de seniori, tineret si juniori I, desfasurat pe stadionul "Dinamo"
Oltenii vor afla astfel care este programul turului, cu cine vor juca in prima etapa si cand le vor intalni pe Steaua, Dinamo, Rapid, CFR sau Vaslui.
Moartea subita a fotbalistului camerunez Patrick Ekeng, care evolua la echipa Dinamo, a socat la nivel international. De departe insa, cele mai afectate au fost rudele sportivului, care se afla in stare de soc.
si nu oriunde, ci la Bavaria Blu, hotelul lui Cristi Borcea, unul dintre principalii finantatori ai lui Dinamo.
Dar, potrivit presei, omul de afaceri Florian Walter (fost Busca), finul lui Miron Mitrea, fost finantator al lui Dinamo, Universitatea Cluj si in prezent al Petrolului Ploiesti, este patronul Romprest.
Dupa meci, fotbalistii democrati impreuna cu galeria portocalie, formata din cateva zeci de tineri democrati, si ziaristii s-au retras pe terasa din incinta Stadionului Dinamo, unde au urmarit finala campionatului mondial de fotbal dintre Italia si Franta.
Domnul Nastase, care a fost ieri la meci, la Dinamo-Rapid, a folosit acest termen. Cred ca pentru microbisti e mai clar", a mai spus Ponta zambind.
Domnul Nastase, care a fost ieri la meci, la Dinamo-Rapid, a folosit acest termen. Cred ca pentru microbisti e mai clar", a mai spus Ponta zambind.
google-analytics.com