Cautare

430 de rezultate pentru "dinamo" (3.12 secunde)
Dinamo - Poli Iasi 5-0. ... Inchei, urand celor trei echipe romanesti - Steaua, Rapid si Dinamo - bafta in meciurile "europene" din aceasta saptamana.
Fostul antrenor al formatiei din Stefan cel Mare, Ioan Andone, si-a expus punctul de vedere cu privire la situatia lui Dinamo.Suporterii au avertizat cu privire la implicarea lui Nicolae Badea la echipa, care a oferit o "masa" jucatorilor si nu l-a invitat pe Razvan Zavaleanu, administratorul judiciar si omul care se ocupa de viitorul gruparii.
Dinamo Bucuresti risca sa retrogradeze in premiera in Liga 2, dupa esecul din mansa tur a barajului cu Universitatea Cluj, scor 0-2, la Cluj, in direct pe Digi Sport 1.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Retrogradarea lui Dinamo a produs un val urias de tristete in tabara "cainilor", dar mai ales in randurile fostilor jucatori de legenda ai clubului.
Dinamo a pierdut barajul de mentinere/promovare in Liga 1, contra celor de la Universitatea Cluj, si va juca pentru prima data in istoria de 74 de ani in Liga a 2-a.
Daniel Pancu a acordat un inetrviu pentru Orange Sport in care a vorbit despre parcursul Rapidului in acest sezon, despre echipa nationala si despre retrogradarea lui Dinamo.
Ricardo Grigore (23 de ani) mai are doi ani de contract cu Dinamo, insa nu mai doreste sa evolueze nicio secunda pentru clubul din "Stefan cel Mare".
Ramine certa impresia ca Dinamo n-a indraznit suficient, lucru cumva explicabil dupa 17 ani de absenta nemotivata din primavara europeana, la fel ca si aceea ca, de data aceasta dintr-un motiv inexplicabil, jucatorii de la Steaua au patruns pe Ghencea fara bilet la meciul cu Sevilla, desi au avut cele mai bune locuri din tot stadionul.
Prima ar fi sa se roage la Dumnezeu pentru ca Dinamo si Rapid sa rupa in bucati Steaua si apoi sa-l declare pe Becali, printr-un decret prezidential semnat de insusi Basescu, "persona non-grata" pentru fotbalul si politica romaneasca.
Otelul Galati a castigat duelul din deplasare contra lui Dinamo, scor 3-1, in etapa a doua din Liga 2.
E adevarat, era un derby Steaua - Dinamo, deci "explicabila" ura respectivilor si, mai important, au fost implicate tocmai galeriile de la fotbal ale cluburilor in cauza. ... Vorbesc de situatii recente de dezordine organizata pe stadioane, de la meciuri ale Stelei si ale lui Dinamo de la reluarea campionatului.
Mihai Stoica, managerul general FCSB a vorbit despre duelul pe care FCSB l-a avut la Londra cu West Ham, dar si despre partida din Liga 2 dintre Dinamo si CSA Steaua.
CSA Steaua a castigat meciul cu Dinamo, scor 2-1, in etapa a sasea din Liga 2, insa derby-ul a fost umbrit de incidentele provocate de suporterii "militarilor" care au pornit un adevarat "razboi" cu fortele de ordine.
Cumulata cu parcursul de exceptie al unei alte echipe romanesti, Rapid, eliminata in "sferturi" chiar de "ros-albastri", zestrea de puncte stransa de trupa din Ghencea, dublata de cea din sezonul anterior, plus "bonusurile" dobandite in 2006-2007 de Dinamo si Rapid, ne-au permis sa visam la inceputul acestei toamne, cand am angrenat doua echipe in preliminariile Ligii, si, mai ales, sa avem certitudinea prezentei in cupele europene a nu mai putin de sase echipe in sezonul 2008-2009.
Steaua, Dinamo sau Rapid. ... Intre timp, Steaua pierde tot in Liga Campionilor, iar Dinamo si Rapid au luat-o pe coaja de la echipe obscure.
Dinamo: Dujmovic - Moura, Patriche, Giafer, Amzar - Larrucea, N.Rosu - A. Bani, Ghezali, Bordusanu - Al. Pop Rezerve:
Locul unde nimeni nu se supara ca Rapiduletul pierdea la cine stie ce echipa de pluton, insa devenea vulcan la meciurile cu greii Steaua si Dinamo.
CFR Cluj si Steaua tin capul de afis, fiind prezente in Liga Campionilor, Dinamo, Rapid, Unirea Urziceni, FC Timisoara si FC Vaslui ne onoreaza cu prezenta in Cupa UEFA.
google-analytics.com